Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznatom prijatelju

Evo što je dječak iz Samobora napisao vršnjacima u poplavljenim područjima

Pismo prijatelju
Foto: Twitter
19.05.2014.
u 22:20

Dominikovo pismo primili su u DVD-u Samobor s njegovom igračkom i darom upućenima "nepoznatom prijatelju" koji je morao napustiti kuću zbog poplava

Dragi nepoznati prijatelju...

Tako počinje pismo koje je osmogodišnjak Dominik iz Samobora napisao. Kome? Adresirao ga je na sve one vršnjake koji su, bježeći od poplava morali napustiti svoje domove, a zbog čega mu je žao.

Poruku samoborskoga dječaka zaprimili su u DVD-u Samobor, gdje se primaju i donacije građana za unesrećene u Slavoniji, a vatrogasci su ga, dirnuti iskrenošću sadržaja, odaslali na društvene mreže.

S Dominikovim je pismom stigla i igračka i mali dar, što je i naveo, uz opasku "možda se jednog dana i upoznamo".

>>Ovdje provjerite tko je sve evakuiran zbog poplava!

 

Komentara 5

RE
rennes
22:44 19.05.2014.

Kako dirljivo i tužno u istom trenutku! Tako malo dijete, a ipak spremno pomoći drugima! Svaka čast Dominik! Dobro se uvijek dobrim vraća!

L0
luena 01
22:57 19.05.2014.

Dirljivo pismo maleckog koje me posebno rastuzilo i opet smrc,rasplakalo... Gledam TV i osjecam samo svu wut -bijes u sebi ,gledam ljude koji se nemocno predaju bujicama vode,prljave vode,vidim deckica voda do vrata drzi psica visoko iznad glave ,govori,bez njegaa ne idem nigdje ,gledam zivotinje koje plivaju na sigurno, gledam pse koji se drze za drvo jedan sa jedne strane drugi sa druge institkivno kao slamku spasa,gledam psa plivajuci sa mackom na ledjima i vidim da su zivotinje puno osjecajnije prema sebi istima i slabijima... Moze li se bolje, moze, one su nam primjer ...Izvucimo svi pouku od njih i bit ce nam lakse,svima...

NE
neverane
22:43 19.05.2014.

Svaka čast. Samo igračku ne ostavljaj u Konzumovom dućanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije