Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti GRADONAČELNICa ZAGREBA

Esih: Nadam se da će građani prepoznati borbu protiv sektaštva, klijentelizma i interesnih zaleđa

09.11.2016., Zagreb - U Saboru je odrzana 1. sjednica Odbora za ratne veterane.  Bruna Esih.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
21.03.2017.
u 22:28

Uvijek stojim na istim vrijednosnim stajalištima temeljem kojih sam i izabrana u Hrvatski sabor i za njih se mislim i dalje zalagati, rekla je Esih

- Građani grada Zagreba godinama slušaju velika obećanja i ambiciozne programe koji su u srži samo popis lijepih želja ako iza njih ne stoji kandidat i ljudi koji to doista žele i znaju provesti - poručila je Bruna Esih koja se kandidirala za gradonačelnicu Zagreba.

Esih je kazala kako je svjesna činjenice da je u Sabor ušla s liste HDZ-a te je 'zahvalna stranci na prilici' koju joj je pružila.

- No, u Sabor sam ušla prije svega temeljem glasova mojih birača koji su znali prepoznati vrijednosti za koje se cijeloga života zalažem i koje komuniciram putem poruka moje izborne kampanje - izjavila je Esih za Direktno.hr.

Dodala je kako je svjesna da će biti odobravanja i kritiziranja te da ne misli "kako su prigovori na mjestu".

- Uvijek stojim na istim vrijednosnim stajalištima temeljem kojih sam i izabrana u Hrvatski sabor i za njih se mislim i dalje zalagati, i kao buduća zagrebačka gradonačelnica i moguća partnerica HDZ-u - rekla je Esih i dodala kako očekuje da će građani "znati prepoznati istinsku vjerodostojnost i dosljedno zastupanje politike suverenizma i borbe protiv sektaštva, klijentelizma te interesnih zaleđa".

>> Bandić i Esih sada moraju igrati s novim špilom karata

>> 'Prgomet je najopasniji za Bandića i Esih, ali ne i za Mrak Taritaš'

Ključne riječi

Komentara 43

KO
Korisniche
22:48 21.03.2017.

Bruna imas moj glas

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:44 21.03.2017.

Bruna, svaka čast i samo hrabro! Ti si jedini kandidat koji može donijeti istinsku promjenu Zagrebu i konačno ga pretvoriti u metropolu.

BU
Bulaba
22:47 21.03.2017.

Zamišljam kako bih se ugodno osjećao da je gđa Esih gradonačelnica, i ne mogu zamisliti da moram četiri godine gledati u gradonačelničkoj figuri još jednom Milana "Delaneca", Mrak Taritaš, Prgometa ili onog lika iz Mosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije