Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovesnki ministar

Erjavec: Nadam se da Hrvati znaju da se arbitraža ne može zaustaviti

06.02.2013., Otocec, Slovenija - Sastanak ministara vanjskih poslova Hrvatske i Slovenije Vesne Pusic i Karla Erjavca u hotelu Grad Otocec u Sloveniji. Tema sastanka su otvorena pitanja izmedju Hrvatske i Slovenije. Karl Erjavec.  Photo: Zeljko Lukunic/PI
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
29.07.2015.
u 14:19

Izrazio je i nadu kako su Hrvati svjesni da arbitražni postupak neće biti moguće zaustaviti

Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec imenovanje Ronnyja Abrahama okarakterizirao je kao pobjedu te je siguran da će Arbitražni sud nastaviti s radom, javlja RTV Slovenija.

 - Ovo je velika pobjeda slovenske diplomacije, kazao je Erjavec nakon izbora novog slovenskog arbitra.

Izrazio je i nadu kako su Hrvati svjesni da arbitražni postupak neće biti moguće zaustaviti. 

 -  Nadam se da će današnja rasprava u hrvatskom Saboru biti kulturna i da su oni svjesni da se arbitražu ne može zaustaviti - kazao je slovenski ministar vanjskih poslova.

>> Sabor usvojio odluku o raskidanju Arbitražnog sporazuma

Komentara 61

SO
sojko1
15:08 29.07.2015.

erjavec? od kuda ti pravo ovako nastupati, a slabo si obrazovan? kršenje bilo kojeg ugovora na način da jedna strana pokuša izigrati dogovor prevarom kao što je to slovenija napravila, valjan je razlog za raskid ugovora. arbitraža je kompromitirana vašim pokušajem prevare i ne znam kako jedna varalica sebi dopušta ovako bahato nastupati?

DU
Deleted user
14:47 29.07.2015.

A što ako se arbitraža nastavi,a presuda bude povoljna za Hrvatsku? Ili Slovenci već znaju ishod...

DU
Deleted user
14:35 29.07.2015.

Uzalud vam trud ovakvu arbitražu neželim vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije