Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN PRIZOR

Engleski turisti goli se kupali na splitskoj rivi

splitska riva
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
06.05.2016.
u 16:52

Jedan je čak zaplivao do Lučke kapetanije

Komentara 6

OB
ObrenM
17:34 06.05.2016.

Nasi prekrsitelji bi odmah bili sankcionirani-sto je u redu,medjutim engleski razvratnici koji "lijepo"utjecu na djecu biti ce nekaznjeni ili samo opomenuti.To je Britanska kultura lordova "plave krvi",vidljiva u Zrcu i ponasanjem u "sitnim satima"ljeti u turistickim mjestima.Sve se to dopusta u ime-turizma.Pogledajmo samo gdje"turisti"parkiraju svoja kamp vozila.Posvuda samo najmanje u autokampovima.Da to Hrvat napravi bilo gdje u Europi,pa i u Sloveniji imao bi posla sa specijalcima.Nikada necete vidjeti Nijemca u Konzuma ili nekoj drugoj nasoj trgovackoj kuci,vec se snabdjevaju u Lidlu, da novac zavrsi na nacionalnom izvoru.Brojimo "turiste"koji sve potrebito nose sa sobom iz maticne zemlje.Sistem naseg turizma je slican kao nekad srpski patent izvoza desetljeca Yuga u Ameriku,gdje su to vozilo ma kakovo bilo,davali u trecinu prodajne cijene u bivsoj drzavi,pa ipak su imali-debakl.

DU
Deleted user
18:39 06.05.2016.

Ako je neka plaža obilježena kao javna gradska plaža, tada treba imati znakove zabrane kupanja i sunčanja bez kupaćeg kostima, bez grudnjaka, zabrane kupanja pasa. Javna plaža je plaža za sve ljude; malu djecu, obitelji, starce, samce, parove. Međutim, postojee i nudističke plaže koje su kao takve obilježene.....A postoje i tzv. divlje plaže gdje je slobodno kupati se i sunčati po želji i nitko nikome ne treba zamjerati. Zato - svatko ide na plažu prema svom izboru. Na gradskoj tj. javnoj plaži, nitko nije dužan gledati tuđe g----, i druge dijelove tijela, tim više što su većinom ružni do zla boga. Nitko nije dužan trpjeti gologuze klince koji vrše nuždu po moru i plaži - zato su pelene. Ma, nekultura i tzv. slobode. Ako nečija sloboda mene ometa neredom, nehigjenom i sl, onda toj slobodi tu nije mjesto.

BU
Bubalamala
18:56 06.05.2016.

Goli ma nije moguce ko od Boga stvoreni pa to onda nije grjieh šta se pravite svetijim i od samg Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije