Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice kiša

Elementarna nepogoda u cijeloj Virovitičko-podravskoj županiji

kiša
Foto: Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL
29.05.2015.
u 15:55

- Oborine i poplave u svibnju nanijele su velike materijalne štete na svim poljoprivrednim kulturama, trajnim nasadima, stambenim i gospodarskim objektima te komunalnoj infrastrukturi – naveo je župan Tomislav Tolušić

Elementarna je nepogoda proglašena za cijelu Virovitičko-podravsku županiju, osim grada Virovitice.

- Oborine i poplave u svibnju nanijele su velike materijalne štete na svim poljoprivrednim kulturama, trajnim nasadima, stambenim i gospodarskim objektima te komunalnoj infrastrukturi – naveo je župan Tomislav Tolušić.

Obvezuju se općinska i gradska povjerenstva za procjenu šteta, dodao je, da odmah ili u najkraćem mogućem roku izrade izvješće s procjenom ukupne štete te ga dostave Županijskom povjerenstvu, a koje će zbrojne podatke dostaviti Državnom povjerenstvu

>> Župan Ževrnja proglasio elementarnu nepogodu za Split i Podstranu

Komentara 1

LA
Lavica7
16:30 29.05.2015.

Evo posla Za branitelje...a ne da plase nas obicne gradjane I sjede na plinskim bocama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije