Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLIJENILA POGLEDE

Elegantna HDZ-ovka ovim modnim detaljem šarmirala na sjednici Gradskog vijeća

Zrinka Abramović
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
12.01.2017.
u 16:32

Zrinku Abramović neki su uspoređivali s Antonijom Mišurom, ljepoticom koja je također sjedila u šibenskom GV-u

Da i topla zimska odjeća može izgledati elegantno pokazala je danas Zrinka Abramović. Šarmantna HDZ-ova vijećnica u šibenskom Gradskom vijeću danas se na izvanrednoj sjednici pojavila sa zanimljivim modnim dodatkom - šubarom.

Abramović je inače u Gradsko vijeće stigla kao zamjena za Novicu Ljubičića, koji je otišao na mjesto direktora Gradske čistoće. Neki su je uspoređivali s Antonijom Mišurom, ljepoticom koja je također sjedila u šibenskom GV-u. Između ostalog istaknula se kada je osudila stav koordinatorice molitvene inicijative '40 dana za život' Vanje Gulam, koja želi zabraniti svaki oblik pobačaja, pa čak i kada je riječ o silovanim ženama i djevojčicama, kako je u listopadu prošle godine objavio portal Šibenik.in.

- Kao ženu i majku, silno me povrijedila ta izjava i ne mogu vjerovati da ima onih koji bi zabranili pobačaj u tako groznim slučajevima kad je žena silovana, a posebno kada se takav užas dogodi nekoj djevojčici. To je strašno! Suosjećam sa svim žrtvama silovanja i smatram da bi zabrana pobačaja u njihovom slučaju bila strašna pogreška - rekla je Abramović.

- Naravno da nitko nije za pobačaj, ali moramo biti svjesni da bi se u slučaju potpune zabrane oni i dalje događali, samo u tko zna kakvim uvjetima i bez kontrole zdravstvenih ustanova. Boljom skrbi i konkretnijim mjerama trebamo pomoći ženama koje se nađu u takvoj situaciji te ih osvještavati. Na taj način sigurno bismo doprinijeli manjem broju pobačaja - dodala je.

>> Njena modna kombinacija nije ostala nezapažena. Evo zašto je SDP-ova Ingrid opet u centru pozornosti

Komentara 19

DU
Deleted user
16:44 12.01.2017.

Zbog stava o pobačaju je i dobila vašu pozornost, ne poradi modnog detalja, jer da je protiv pobačaja, napisali biste da je pastirica s šubarom na glavi!

Avatar sniper
sniper
18:20 12.01.2017.

Ovako sa ovim pogledom malo mi sliči na mrak-taritaš

DU
Deleted user
19:13 12.01.2017.

Šubaru ste spomenuli a torbu s Hreljića niste. Dizajnerska torba ima originalnu oznaku YSL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije