Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Goljaku

Ekspresno suspendirali djelatnicu koja je udarala djecu s posebnim potrebama

DKS 56134233  16.03.2016., Zagreb  -  Dijana Sajko.    Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
VL
Autor
Romana Kovačević
16.03.2016.
u 20:49

Dijana Sajko sve je napisla u postu na Facebooku. Ravnateljica kaže kako je Sajko dosad bila zadovoljna s tretmanom svog djeteta

Objava Zagrepčanke Dijane Sajko na fejsbuku jučer je šokirala mnoge. Sajko je opisala ispad kojem je, navodi, svjedočila u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak. Piše kako je jedna djelatnica tukla djecu s posebnim potrebama.

“Dođe, stisne ga (dječaka) jako za facu, nešto se prodere i baci mu glavu u stranu, zgrabi ga sa stolice i baci na onu njihovu ležeću sjedalicu, zaveže, primi za dio di su noge tako da glava visi prema podu, i povuče ga na drugu stranu hodnika i još nogom šutne tu sjedalicu da ga namjesti...”, piše u objavi koja je izazvala lavinu ogorčenja te nastavlja: “Curicu koja se bunila je prebacila prek ruke da visi i odnjela u drugu sobu, vratila se isto ju bacila u takvu sjedalicu i vukla i šutala...”

Ravnateljicu Goljaka, Katarina Bošnjak Nađ kazala nam je da je odmah, pročitavši prijavu jučer ujutro, pozvala djelatnike da se očituju, danas to očekuje i pismeno, te će temeljem toga povjerenstvo donijeti odluku o mogućim sankcijama. Djelatnica je u međuvremenu suspendirana.

– Mama Sajko bila je kod mene jučer poslijepodne i pitala sam je zašto nije odmah ušla k doktorici i sve prijavila. Sad joj je, kaže, žao zbog svega, jer inače je prezadovoljna tretmanom koji njeno dijete ima kod nas. No ljaga će na nama ostati, pokažu li se njeni navodi točni ili ne – potreseno nam je ispričala ravnateljica. 

Komentara 58

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:09 16.03.2016.

Ravnateljica je u pravu - trebala je prijaviti njoj i nadležnima. Međutim, danas je mjerilo za sve objava na FB-u.

SA
samoborka
23:03 16.03.2016.

na FEJSBUKU?? Novinari..vi se zezate ili!? Pa bando nepismena, jadna, neskolovana..poznajete li vi barem minimum hrvatskog pravopisa!? Valjda FACEBOOK a ne Fejsbuk! Iste sekunde dajte otkaz onome tko je pisao ovaj clanak! I tako svakom iducem nepismenom piskaralu!

TA
taxiico
09:14 17.03.2016.

idi u beograd pa pisi fejsbuk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije