Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić

'Eksperiment s Vladom završio je onako kako je morao'

Milan Bandić na otvaranju Centra za posjetitelje
28.06.2016.
u 14:10

Dodao je kako je spreman za suradnju sa svima kojima je u srcu boljitak zemlje i koji nešto znaju.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Slavonskom je Brodu podržao otvorenje jedinstvenog Centra za posjetitelje.

Riječ je o mjestu na kojemu će se turisti moći iz prve ruke informirati o turističkoj ponudi grada, ali i cijele Slavonije i Baranje. Centar će biti sjedište pred i postsezonske destinacije "Moja lijepa Slavonija kraj Save“, a u njegovu su ponudu uvršteni i proizvodi članova Turističkog klastera "Slavonska košarica".

- Ovaj grad preživio je velike rane i strahote rata. Treba odati priznanje trudu ljudi koji su odlučili na ovakav način upotpuniti i obogatiti turističku ponudu Slavonije i cijele kontinentalne Hrvatske – rekao je Bandić.

Zagrebački je gradonačelnik u svom stilu prokomentirao i šest burnih mjeseci na hrvatskoj političkoj sceni. Prema njegovim riječima, odgovornost leži na dobitnicima izbora. Tako je, kaže, moralo završiti, jer kruška i trešnja ne mogu se spojiti.

- Tu je sve kristalno jasno. Sve ostalo je gluma, put u nepoznato ili eksperiment, a taj je eksperiment završio ovako kako je morao završiti. To nije moglo nikako uspjeti. Poslije ovih izbora to se neće dogoditi – istaknuo je. Dodao je kako je spreman za suradnju sa svima kojima je u srcu boljitak zemlje i koji nešto znaju. - Sigurno ne bih surađivao s ovim ministrima koji u mojoj firmi ne bi bili ni portiri - zaključio je Bandić.

Komentara 5

SI
siskic
16:02 28.06.2016.

kako miki....pa rekao si ta je to izvrstan model kad si se uvatio u to kolo.....i još si komentirao da je orešković sjajan kandidat....kao, ne bi njega židovi imali u korporaciji da ne vrijedi....ali poznat si po vjerodostojnosti pa ti se ne zamjera. ustvari tebi se ništa ne zamjera....

AM
AMD------------------------
15:13 28.06.2016.

milan bandic i korupcija sa gradjevinskim zemljistima sa milijana brkica vezama sa karlovackom bankom i t d. tu je toliko "smeca" napravljeno na teret hrvatskih gradjana i sada on govori o vladi i brkic je glavni u hdz ?! pa narode od njih ocekivate dobrobit hrvatske ? NIKADA sa njima nema dobra hrvatskoj.

Avatar dobry
dobry
16:13 28.06.2016.

Capo di tutti capi hercegmafije opet se oglasio,pokušavajuči prodavati maglu....Lopina se svim (ne)silama trudio da mu suučesnik u prljavim poslovima(Karamarko) ostane na vlasti, kako bi on bio zaštićen. Kada srušimo utvrdu hercegmafije-Zagreb, tada će i država prodisati. Umjesto da see novci prebacuju u Duvno i Livno, pomagat ćemo našu lijepu Slavoniju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije