Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Ekskluzivni intervju s Ninoslavom Pavićem: Moja istina

naslovnica
Foto: VL
1/2
Autor
Ivanka Toma
22.03.2015.
u 00:06

Ninoslav Pavić prvi put javno progovara o financijskom krahu i gubitku Europa press holdinga

Jedan od najvećih medijskih izdavača u Hrvatskoj Ninoslav Pavić u ekskluzivnom razgovoru za nedjeljni Večernji list prvi put javno progovora o tome kako je došlo do financijskog kraha, a onda i gubitka Europa press holdinga. Ispričao je i kako je došlo do razlaza s Marijanom Hanžekovićem, novim vlasnikom EPH, što misli o novom vlasniku medijskog carstva koje je stvarao te kakav je odnos kao medijski izdavač imao s političkim moćnicima.

:: Kakav projekt pripremate? Je li to tjednik, portal ili novine koje bi izlazile vikendom?

Prošla su tek dva mjeseca otkad mi je uzeta kartica za ulaz u zgradu EPH. Sve je to još svježe i rano je govoriti o nečemu novom. Ali razmišljam i dalje o novinama, o medijima. Uspostavljam pomalo zanemarene međunarodne veze i kontakte s drugim izdavačima, promatram scenu. Vidjet ćemo što će se, i kada, iz svega toga izroditi. Ali je sigurno da neću voditi projekt kako sam to radio proteklih godina.

Govoreći o Europa press holdingu, Pavić otkriva:

EPH uopće nije trebao ići u predstečajnu nagodbu. Suprotno špekulacijama, nikada nije imao problem operativnog poslovanja. Uvijek je bilo profitabilno. Postojala su dva problema. Jedan je bila zgrada u Koranskoj ulici.

>>Cijeli intervju pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u e-izdanju Večernjeg lista

>>Završena predstečajna nagodba EPH, novi vlasnik Marijan Hanžeković

Foto: VLm

Komentara 33

ZA
zagrepcaninb
18:36 21.03.2015.

Nino, sjećaš li se nekih davnih dana kad si iz blagajne drmnuo članarinu foto grupe V (zagrebačke) gimnazije sakupljali za fiksir, razvijač i foto papir? Daleko si od tada dogurao ali prije ili kasnije sve dođe na naplatu.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
18:48 21.03.2015.

Vrati "pare".

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
19:14 21.03.2015.

Taj Jutarnji list je ostao na životu samo iz jednog razloga - Da se preko njega mogu plasirati laži, obmane i na sve druge načine utjecati na hrvatsku javnost. Jutarnji je jedan od najdražih "alata" banaka i stranih korporacija u HR. A također se sumnja da su neki od novinara koji sjede u uredništvu zapravo agenti stranih obavještajnih službi s obzirom na "ideje" koje plasiraju preko svojih članaka u javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije