Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD ROTIRKOM

Pod pratnjom policije zaobišli gužvu na granici. Reiner: Vozio sam se u svom autu, vozila me supruga

granica
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/13
02.01.2016.
u 22:45

Gužve na granici zbog karavane ljubitelja skijanja i odmora na snijegu

 Početak nove godine donio je i očekivano velike gužve na graničnim prijelazima prema Sloveniji.

Kažu da će na zimovanje ove godine otići oko 200 tisuća Hrvata.

I dok je većina vozača strpljivo u koloni čekala da prođu carinsku kontrolu i sa svojim automobilima nakrcanih skijama, kombinezonima, sarmama, ženama i dječicom nastave svoj put prema zimovalštima u Sloveniji, Italiji i Francuskoj, neki su i u odlasku na zimski godišnji odmor bili sretnij od drugih.

Kamera fotoreportera Pixsella Gorana Jakuša uhvatila je tako u kadar dva vozila, kombi i osobni automobil marke Chrysler zagrebačkih registracijskih oznaka s putnom kutijom na krovu, koji su u pratnji policije zaobišli gužvu i nastavili dalje prema granici.

RTL javlja da se radi o Željku Reineru, koji novom funkcijom predsjednika Sabora ulazi u prvu kategoriju štićenih osoba kao jedan od najviših državnika u Hrvatskoj. Protokol pritom podrazumijeva osiguranje i pratnju. 

- Vozio sam se u svom autu, vozila me supruga. Ako netko od toga pokušava bilo što napraviti, onda se očito malo zeznuo, izjavio je Reiner za RTL televiziju.

>>Na europska skijališta putuje 200.000 Hrvata

Ključne riječi

Komentara 603

PU
Pukovnik10
14:37 02.01.2016.

ništa novo ,to je naša realnost.

BU
buco135
15:18 02.01.2016.

A zapovjednika ATJ Lučko su zbog slične stvari udaljili iz službe. E sad novinatri da ste pravi u ponedjeljak bi čitali tko je otišao na skijanje pod policijskom pratnjom. Netko od bivših? Netko od budućih? Tko će platiti tri vozila, pet policajaca,rad subotom. Tko je to odobrio? Jedino je poznato tko će to sve skupa platiti.

ST
stefj
14:23 02.01.2016.

Neki ministar ili premijer idu na skijanje... A da, nije premijer na odlasku, on bi koristio avion...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije