Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Duspara: Špicer koristi radno vrijeme za predizbornu kampanju

Mirko Duspara
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
22.04.2017.
u 15:21

Optužio ga je za neprihvatljivo zapuštanje posla u svrhu odlazaka na predizborne skupove u radno vrijeme.

Brodski gradonačelnik Mirko Duspara (nezavisni) osudio je danas ponašanje svog protukandidata na izborima za čelnika Slavonskog Broda Hrvoja Špicera (HDZ), inače ravnatelja Kazališno-koncertne dvorane i zaposlenika Gradske uprave.

Odgovarajući na novinarski upit on je Špicera optužio za neprihvatljivo zapuštanje posla u svrhu odlazaka na predizborne skupove u radno vrijeme. - Ako se ima vremena tijekom radnog vremena hodati okolo po skupovima, a predizborna kampanja još nije niti krenula, to onda govori o njemu i njegovom odnosu prema poslu. Vjerojatno će se tako odnositi i danas-sutra kada dođe u poziciju. Nisam s njim razgovarao o tome, jer bi se to odmah predstavilo kao neka moja osveta – rekao je Duspara.

Aktualni slavonskobrodski gradonačelnik smatra kako bi Špicer trebao razmisliti o svom ponašanju, dogovoriti se s Upravnim vijećem i uzeti godišnji odmor ili neplaćeno. Onda bi, kaže, mogao normalno voditi kampanju, a ne činiti to s radnog mjesta. - Ja mu nisam dao slobodne dane. To je njegov odnos prema poslu, on je tako radio i dosad – istaknuo je Duspara.

>>'Kao društvo i zajednica još nismo izašli iz jednoumlja'

Komentara 1

MA
Maksim82
16:06 22.04.2017.

Hoćete i vi, gradonačelniče, uzeti slobodne dane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije