Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u Vladi

Glogoški o razgovoru s Milanovićem: Iznijet ćemo razloge zbog čega prosvjedujemo

branitelji Đuro Glogoški
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
30.05.2015.
u 19:29

- Na ovaj smo način konačno otvorili razgovore sa predsjednikom Vlade - kazao je stopostotni hrvatski ratni vojni invalid Marko Radoš.

Đuro Glogoški, predsjednik Udruge Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata, objasnio je što branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 očekuju od razgovora s premijerom Zoranom Milanovićem u ponedjeljak u Vladi.

- Prije svega očekujemo razgovor. Onda ćemo vidjeti što ćemo dalje i kako ćemo dalje - rekao je Glogoški.

"Konačno smo otvorili razgovore sa predsjednikom Vlade"

- Predsjednik Vlade još uvijek ne zna što mi želimo. On je rekao to i u Okučanima, da ne zna zbog čega smo mi ovdje. Mi ćemo iznijeti razloge - kazao je Đuro Glogoški, izvijestio je RTL.

Stopostotni hrvatski ratni vojni invalid Marko Radoš, koji također prosvjeduje u Savskoj, kazao je kako misli da će razgovor napokon "uroditi plodom, nakon nekoliko ovih stresnih dana".

- Na ovaj smo način konačno otvorili razgovore sa predsjednikom Vlade. Nakon ovoga ne bi trebalo biti povratka na staro - zaključio je Radoš. 

>>'Dosta je bilo pljuvanja policije, pustite nas da radimo i zaradimo plaću!'

>>'Želio bih da branitelji ostanu do kraja sastanka i saslušaju moje argumente'

Komentara 69

FR
franjo
20:54 30.05.2015.

Zbog čega ovi ljudi toliko dugo protestiraju? Ja neznam! Molim nekoga da mi objektivno objasni. Hvala!

BU
Bubalamala
20:44 30.05.2015.

Molim vas vec 6 mjeseci iznosite zbog cega prosvjedujete u pocetku je bilo da ste svaki tjedan nesta drugo trazili jednostavno nitko ziv nezna sto su zapravo vasi zahtjevi govorli ste da su vam oduzeta prava da su vam smanjenje mirovine da hocete u ustav da trazite da vas se postuje a radili ste sve kako nitko normalan nebi radio postavili bezpravno sator i terorizirali gradane sad trazite da vas primi premijer mislim pametnom dosta

OB
Objektivno...
22:29 30.05.2015.

Đuro, a di je modni detalj? Šal? Nemoj u ponedjeljak kod Zokija zaboravit šal kao zaštitni znak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije