Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada nema komentar

Đuro Glogoški i službeno pozvao Zorana Milanovića na okrugli stol

Đuro Glogoški
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
23.04.2015.
u 14:08

Vlada zasad nema komentar na poziv Đure Glogoškog

Neformalni vođa prosvjeda branitelja u Savskoj 66 Đuro Glogoški danas je prijepodne u Banskim dvorima urudžbirao poziv premijeru Zoranu Milanoviću kojim ga poziva na okrugli stol iduće srijede,a  koji će se održati u Hrvatskom novinarskom društvu.

– S obzirom na to da Milanović cijelo vrijeme ignorira naše pozive za razgovor, upućujemo mu poziv na okrugli stol. Očekujemo njegov odaziv – rekao je Glogoški.

S obzirom na to da premijer Zoran Milanović danas putuje na hitan sastanak Europskog vijeća, iz Vlade su nam poručili kako u vezi s pozivom Glogoškog zasad nemaju nikakav komentar.

>>Ovo je spot na koji branitelji u Savskoj 66 nisu mogli ostati ravnodušni

>>Branitelji u spotu objasnili zašto prosvjeduju u Savskoj 66

Komentara 90

Avatar Dameanu
Dameanu
14:21 23.04.2015.

Glogoski se ponasa kao da je engleska kraljica pa si dozvoljava pozivati predstavnike vlasti.

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
14:17 23.04.2015.

gjuro,bolje da si pozoveš sanadera,on zna kako se na jednom jestu može okupiti 200 000 domoljuba,a ti ih nemožeš niti 500 okupiti i to uz besplatne odojke i janjce,mogao bi dosta od sanadera naučiti

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
14:24 23.04.2015.

ovaj gjuro bude hdz doveo pred bankrot,nema više para u zločinačkoj,pa tri tjedna vaso mi poslao 6 uplatnica po 30 kn da im platim jer sam kak njihov član,pričao sam o tome da sam pred nekih 5 godina na nagovor prijatelja koji mi je u hdz-u potpisao pristupnicu,nikad dosad u ovih 5 godina nisam dobio nikakve uplatnice do pred tri tjedna,kad mi je vaso poslao,naravno da nebudem platio,nek im moje uplatnice gjuro plati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije