Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio tristotinjak metara od piste

Drama u Lučkom: Pilot teško ozlijeđen pri slijetanju. U letu se ugasio motor Cessne

Cessna
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
06.04.2016.
u 10:16

U nesreći, koja se dogodila oko 19.20 sati, na zrakoplovu Cessna 210L, hrvatskih registarskih oznaka, nastala je velika materijalna šteta.

Pilot Cessne, hrvatski državljanin, teško je ozlijeđen kad mu se jučer navečer, prilikom slijetanja na aerodrom Lučko, ugasio motor zrakoplova pa je morao prisilno sletjeti približno tristotinjak metara od praga 28 uzletno-sletne staze.

 U nesreći, koja se dogodila oko 19.20 sati, na zrakoplovu Cessna 210L, hrvatskih registarskih oznaka, nastala je velika materijalna šteta. 

Nakon što su Agenciju za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu o zrakoplovnoj nesreći obavijestili iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe, Ministarstva unutarnjih poslova i Državne uprave za zaštitu i spašavanje, istražitelji zrakoplovnih nesreća na terenu su proveli očevid, a daljnja istraga je u tijeku. 

Nakon završene sigurnosne istrage, konačni rezultati bit će objavljeni na web-stranicama Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu www.ain.hr u obliku Završnog izvješća o predmetnoj nesreći. 

>> Otmičar aviona: 'Što drugo možete učiniti ako ženu i djecu ne vidite 24 godine, a vlada vas u tome sprječava?' 

>> Oteo avion zbog ljubavi

Komentara 12

BI
Biker
10:29 06.04.2016.

U Hrvatskoj se gasi poljoprivreda seljaci su tesko povrijedjeni i na dnu egzistencije ,, U Hrvatskoj se gase mnoga ognjista jer mladi odlaze trbuhom za kruhom po svijetu ...U Hrvatskoj se gasi sve sto je dobro i posteno .... II to nezanima ni jedne novine ,bilo kojeg iz politike .. O tome se ne pise ....

BI
Biker
10:33 06.04.2016.

Neki dan pokradena policija , stanje policije katastrofalno , treba investirat u policiju da bi bila kvalitetna .... Sad pao avion jer je katastrofalno stanje u Hrvatskom zrakoplovstvu Eeeee sad treba ulagat u ratno zrakoplovstvo ... I sve ce too placat Hrvatski narod preko poreza .... A i zdrastvo je na dnu pa povecat prihode ... Eeee moj narode ove prekrasne zemlje unistit ce nas politicari koje smo doveli na vlast bez obzira koje oni stranke bili.

UN
unbekant
11:42 06.04.2016.

Svaka susa je pocela imati svoj zrakoplov,pa normalno je dase to desi,kad covjek nema pojma o letjelici,niti poznaje pravila,dobro da ni je pao na centar nekg grada,sto jelako uskoro i za ocekivati,jer ni je to svakog seljaka,traktor je za seljake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije