Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio na potpori

Drago Prgomet: Dajem ostavku i napuštam HDZ!

Drago Prgomet
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
27.02.2015.
u 10:28

Hvala vam svima na razumijevanju i potpori koju ste mi davali u dosadašnjem političkom djelovanju, poručio je Prgomet

Drago Prgomet na svom je Facebook profilu objavio kako je dao ostavku na mjesto potpredsjednika HDZ-a te napušta stranku.

– Dajem ostavku na mjesto zamjenika predsjednika Hrvatske demokratske zajednice te napuštam članstvo stranke. Jutros sam o tome obavijestio stranačka tijela, a sada obavještavam i vas  – svoje prijatelje i poznanike. Hvala vam svima na razumijevanju i potpori koju ste mi davali u dosadašnjem političkom djelovanju. Nastavljamo – napisao je Prgomet.

Posjetimo, u medijima se već dulje vremena nagađalo kako bi Prgomet mogao podnijeti ostavku zbog neslaganja s načinom na koji vrh stranke vodi HDZ.

Otvoreno je govorio kako ne podržava nastavak prosvjeda branitelja u Savskoj, suprotno mišljenju šefa stranke Tomislava Karamarka.  Izjavio je i kako "ne želi biti u HDZ-u koji će radikalnom retorikom učiniti da Milanović ostane premijer".

– Svojom retorikom samo iskazujem domoljublje te poštovanje Domovinskog rata, dr. Franje Tuđmana i naših branitelja. Njome i ukazujem na to da trebamo započeti s drugim domovinskim ratom – s borbom za svako radno mjesto, svako neobrađeno polje, ostanak svakog mladića i djevojke koji žele napustiti Hrvatsku. Ako je to radikalna retorika, ja ću s njom nastaviti. Primijetili ste da smo s tom „radikalnom retorikom“ pobijedili na svim izborima u zadnje dvije i pol godine – suprotno od onog što je najavljivao „Nostradamus“ Prgomet. Pobijedit ćemo i na parlamentarnim! – rekao je, između ostalog, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

>> Drago Prgomet: Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak

>> Prgomet bi zbacio Karamarka. OK. No, to mu neće uspjeti 'bloganjem'

>> U Vrhu HDZ-a drže da je Prgomet prešao granicu

>> Drago Prgomet: 'Branitelji, vrijeme je za prekid prosvjeda'

Ključne riječi

Komentara 341

MA
MarioG
10:50 27.02.2015.

Svaka čast Prgometu ali neslaganja unutar stranke se ne rješavaju soliranjem i napuštanjem stranke. Ovime gube i HDZ i Prgomet, a dobiva samo Milanović.

DE
desnooo
10:40 27.02.2015.

Već duže vrijeme radi destrukcije u HDZ-u,hvala Bogu da je otišao

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:48 27.02.2015.

nakon četiri uzastopne izborne pobjede Prgomet je shvatio da se ne slaže sa politikom HDZa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije