Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesna Balenović

Dosta nam je ovakvih domoljuba i vođa. Za kriminalce uzmaka nema!

Vesna Balenović,Milan Kujundžić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
26.05.2016.
u 16:02

Na Tijelovo prije deset godina plaćeni udbini liječnici povezani s „naftnom mafijaškom kremom“, dijagnosticirali su mi nepostojeći obostrani karcinom pluća (carc bilateral pulm) i prognozirali mi još samo par mjeseci života. Željeli su me obeshrabriti i ukloniti jer sam svojim radom javno razotkrila njihovu pljačku i devastaciju INE

Predsjednica udruge Žviždač Vesna Balenović poslala je priopćenje prisjećajući se Tijelova prije 10 godina kada je proživljavala pritisak, kako tvrdi, da odustane od razotkrivanja pljačke u Ini. Pismo prenosimo u cijelosti:

"Na Tijelovo prije deset godina plaćeni udbini liječnici povezani s „naftnom mafijaškom kremom“, dijagnosticirali su mi nepostojeći obostrani karcinom pluća (carc bilateral pulm) i prognozirali mi još samo par mjeseci života. Željeli su me obeshrabriti i ukloniti jer sam svojim radom javno razotkrila njihovu pljačku i devastaciju INE. Tim liječnicima nisam povjerovala, odbila sam operaciju s koje se sigurno ne bih vratila i zato sam danas s vama. 

Razotkrivajući kriminal svojim zdravljem i životom branila sam INU, u kojoj su trebala raditi naša djeca, koja danas na žalost masovno napuštaju Hrvatsku i prisiljena su svoju sreću tražiti po bijelom svijetu. Dok su se neki salonski političari ex katedra, zalagali za boljitak Hrvatske, ja sam na sva zvona upozoravala na crni scenarij u INI, još davne 2001. godine, koji nam se upravo sada događa.

Od osamostaljenja pa do danas imovinu Hrvatske, pod velom očuvanja nacionalnih interesa neki pojedinci iz najužeg političkog vrha koriste isključivo za bezobzirnu pljačku i osobno bogaćenje, pri čemu ne prežu cijelu Hrvatsku, za šaku forinti baciti pod noge naših susjeda.

Umjesto da takve strane plaćenike DORH i hrvatsko pravosuđe za primjer drugim lopovima i izdajnicima, maknu s političke scene i strpaju na doživotnu robiju, ti isti pojedinci s Markovog trga, još uvijek imaju snage, drskosti i hrabrosti svoje izdajničko ponašanje tumačiti brigom za Hrvatsku. Dosta nam je takvih domoljuba i vođa! Njih interventna policija s licem prema podu, noseći za ruke i noge treba baciti sucima na Zrinjevac, a potom ravno u remetinečki zatvor. Za kriminalce časnog uzmaka nema! Njima ne treba dozvoliti nikakav častan uzmak, jer oni časti nemaju i čast ne zaslužuju."

>> Ina: V. Balenović nema pravo na odštetu, presude su u našu korist

Komentara 16

AM
AMD------------------------
16:46 26.05.2016.

inu je definitivno unovcijo politicki vrh u vlastiti dzep ! cemu ove zavrzlame ;sukob interesa i sl? politicki vrh oko ine ima samo jedan interes a to je vlastiti. nema tu lijevo desno ,sve je to propast narodu,drzavi.

BI
bijeliptic
17:18 26.05.2016.

cijeli dan maltretiraju me srpski kadrovi iz srpskog večernjaka - sad mi nude pamflet sive boje prikrio članke a sad još i izmicanje naslova tražim vučića nude mi vesnu balenović- kakav im je to orgasm- ne razumim-

DH
dalibor.hren
21:02 26.05.2016.

I već deset godina ima istu frizuru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije