Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stari prijatelji

Doris Pack posjetila Ivu Sanadera u zatvoru

doris pack
Foto: FAH/PIXSELL
24.10.2014.
u 18:45

Demokršćanka Pack i Sanader otprije su dobri prijatelji pa ona nije krila iznenađenje kada je bivši premijer uhićen

Njemačka političarka i bivša europarlamentarka Doris Pack posjetila je danas u zatvoru u Remetincu bivšeg premijera Ivu Sanadera. Ondje se zadržala oko jedan sat.

U Ministarstvu pravosuđa neslužbeno nam je rečeno da je Pack najavila svoj dolazak i dobila potrebnu dozvolu za posjet zatvoreniku. O čemu je razgovarala sa Sanaderom, nije im poznato.

Demokršćanka Pack i Sanader otprije su dobri prijatelji pa ona nije krila iznenađenje kada je bivši premijer uhićen. Isticala je da je on učinio mnogo za Hrvatsku. U medijima se prije desetak godina špekuliralo da upravo Pack Sanaderu daje savjete o sastavu Vlade.

>>Doris Pack nagovarala J. Kosor da se ne natječe za čelo HDZ-a

>>Milinović: Sanader je poput Ivića Pašalića

Komentara 10

TO
tolitol
19:15 24.10.2014.

Na njezinom mjestu ne bih baš ovo učinio, no budući da je Sanader politički mrtav, ovo shvaćam kao ljudsku gestu. A što se tiče same Pack, malo je hrvatskih političara koji su za Hrvatsku učinili onoliko koliko je ona učinila. Na njoj će se sad preko ovoga iživljavati oni koji joj sve one godine neumornog zalaganja za Hrvatsku ne mogu oprostiti.

DU
Deleted user
19:35 24.10.2014.

Interesantno da do današnjeg dana gosp.Ježić nije vratio lovu državi koju je navodno primio za Sanadera, a za koju ovaj leži u zatvoru, mada je sudskom odlukom bio dužan to učiniti več davno. Interesantno je i to da je gosp. Ježić bio donator Josipovićeve kampanje i to u pozamašnom iznosu. Također gosp. Josipović iako je obećao da će vratiti tu donaciju ukoliko se dokaže da taj novac nije čist, istu nije vratio do dana današnjeg. Gosp.Ježić koji je bio krunski svjedok pokajnik u procesu protiv Sanadera, taj novac naravno neće vratiti jer najvjerojatnije taj novac niti ne postoji, a ako je ikad i postojao vjerojatno je potrošen, između ostalog i za Josipovićevu kampanju.Od početka sam tvrdio da je proces protiv Sandera više politički nego pravni, kao i uostalom ovaj protiv Bandića. Znam da ću se zbog toga nadobivati minuseva ali uvjeren sam da će na kraju budućnost to pokazati.

AF
ante.francetic.7
20:27 24.10.2014.

Milan Bandic je prija svega vrjedan i posten covjek. Oni koji misle da ce ga lako protjerat iz politickog zivota Hrvatske se grdno varaju. Zaboravljaju da Milan ima podrsku naroda a narod je najjace oruzije jednog politicara. Ante Gotovina oa o Hapsenju Milana Bandica !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije