Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Što ako se razbolite ili ozlijedite na godišnjem? Donosimo vodič!

naslovnica 1.7.
Foto: VL
01.07.2015.
u 00:06

Neke su lokalne sredine više, a neke manje uspješne u organizaciji liječničke službe pa pritužbi nezadovoljnih pacijenata ne manjka.

Turistička mjesta na Jadranu u kojima za ljetnih mjeseci broj turista višestruko premašuje uobičajen broj stanovnika bore se s problemom pojačane potrebe za zdravstvenim uslugama svaka na svoj način jer sustavne organizacije nema već godinama.

Neke su lokalne sredine više, a neke manje uspješne u organizaciji liječničke službe pa pritužbi nezadovoljnih pacijenata ne manjka.

Iz HZZO-a poručuju kako su pozvali županijske domove zdravlja da dostave ponude za dodatne liječničke timove, s kojima bi HZZO onda sklopio ugovor pa bi zdravstvene usluge za sve bile besplatne, no dosad im se javio samo Dom zdravlja Istarske županije.

Za ponudu, međutim, mnogi nisu ni čuli, a neki je i ne smatraju ozbiljnom jer izrečena je usmeno prije dva tjedna na stručnom skupu u Opatiji.

>>Cijeli tekst u kojem donosimo vodič što ako se razbolite ili ozlijedite na godišnjem pročitajte u novom broju Večernjeg lista iz kojeg još izdvajamo:

>>Dvije godine Hrvatske u EU:

Europarlamentarci: Bilo bi nam bolje da je Vlada znala povući novac

Huić: I Grci i mi na krizu smo reagirali isto. Nama bi se omča oko vrata mogla stegnuti već u 2016.

Krasnec: Jedina smo država koja je ulaskom u Europsku uniju nazadovala

>>Čemu matura kad fakulteti i dalje provode prijamni

>>Savjet iz IO Uefe: Davore, uzmite si odvjetnika!

>>Povodom 56 godina Večernjeg lista donosimo vam što je Večernji list danas, što je Hrvatska danas i što nas čeka!

Ne propustite Večernji list u srijedu ili prelistajte e-izdanje!

Foto: VLm

Komentara 1

TH
than
01:11 01.07.2015.

Cemu matura ? Pa ionako je promasena kod nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije