Domaći se čvarci prodaju po 140 kn, skuplje od šunke i pršuta
Otpaci svinjokolje žive u visokoj gastronomiji, a cijena im raste kako se prodaju dalje od svoje kolijevke – Slavonije. I nakupci zarađuju na čvarku, kupe za 20, a prodaju za 150 kn
Komentari 101
ma domaći svježi čvarci sa Sopjanskim bošporom na bijelom luku ili paradajzu neprocjenjivo kupovni? još nisam vidio dobre
biznis na hrvatski nacin. zarada od 10,20,30% je krajnje neisplativa...barem 200% zarade i tek onda mozemo reci da se jedna spaja kraj s krajem...hehehe
molim da ono sranje što prodaju kao pršut prestanu zvati pršut.
Cijelu godinu se hranite kod Todorića a sad bi čvarke za božićnicu od seljaka?
Kiks, dobar ti tek, meni su čvarci ipak bolji. Kažeš li i blagajnici u konzumu \"sram te bilo\"?
Nisu čvarci skupi,ljudiiiii,to kuna slabi i treba te papirusine svaki dan više.
Koji EU standardi!? Nema čvarka do slavonskog čvarka!!!
wotan je napisao/la: za llijene i bahate RVate čvarke treba poskupit na 250 kn... __________________________________________________ Slažem se. Dog god najviše love ne budu imali oni koji proizvode, pogotovo hranu, Hrvatska se neće maknuti s mrtve točke. To su uzročno-posljedične veze.
------------>red_rad_disciplina ti bi nam kao stručnjak za svinjogojstvo, triba reči koliko svinja ima na Pantovčaku?
ddh - tako je,,prokleti komunisti ,pljuc
@svnedjelja - eno ti mcdonaldsa se otvorilo kolko oces, idi jedi i uzivaj... \"nece nitko na zapadu\"... ajme kakvih se sve kretena nadje, strahota....
dok smo živjeli u Jugoslaviji, čvarci i špek su bili hrana za siromašne i seljake. Sad više nisu dostupni ni \"srednjem\" sloju. To nam je naša borba dala!
Dokle god bude ovaca biti ce i onih koji šišaju.
Ma ne bi ih kupila po toj cijeni da sadrže eliksir života i smatram da oni koji ih kupuj samo motiviraju preprodavače da dižu cijene.
hehehehe jos jednom iditi svjetske klase ono kaj nece niko na zapadu u hrvatskoj prodaju po kili prsuta, idiot ostaje idiot pa zato i je idiot heheheheehehe
svi bi jeli čvarce, a jeb....svinje nitko, e ne može to tako, i zato su čvarci skupi........
lojtra, već napisala. U Fr. kilo čvaraka 15 eura. A plaća 3x veća nego u nas. Od kad su čvarci topla voda ?!
To što košta 140,00 kuna nije ni vidjelo domaćeg čvarka. Bez reklame izjavljujem da smo se sinoć najeli naših, domaćih čvaraka, koji vjerujte nemaju cijenu. Da postoji mogućnost putem interneta rado bi vam poslala da probate.
nek ga papaju sami za 120 kuna,Nije Karlovac 2000km.od Slavonije!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Gluposti pišete neupućeni novinari iz dana u dan. 1. Ta \"sirotinjska hrana\" je uvijek bila i uvijek će bit delikatesa prema industrijskom smeću. 2. Pasmine svinja izlobirane od dičnog nam ministarstva i uvoznog lobija nemaju sala za čvarke, a stare pasmine su raritet. 3. Navukli su ljude sa sela u gradove i svinjokolje su isto raritet, a industrijskih čvaraka nema. 4. Tržište regulira zakon ponude i potražnje i to je to. Cijena je realna.