Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Sočiju

Putin proslavio 63. rođendan zabivši sedam golova na hokejaškoj utakmici sa NHL zvijezdama

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.10.2015.
u 00:15

Rusija je danas na 11 pozicija koje u Siriji drži Islamska država lansirala 26 projektila s četiri ratna broda u Kaspijskom jezeru

Ruski predsjednik Vladimir Putin svoj je 63. rođendan proslavio sudjelovanjem na otvorenju nove sezone hokejaške lige u Sočiju. Odjeven u hokejaški dres, održao je govor, a za to vrijeme ruski su projektili gađali mete tzv. Islamske države u Siriji.

Rusija je, naime, danas na 11 pozicija koje u Siriji drži tzv. Islamska država lansirala 26 projektila s četiri ratna broda u Kaspijskom jezeru.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu kazao je kako su u napadu korišteni precizni projektili dalekog dosega koji su ispaljeni s udaljenosti od 1.500 kilometara.

No, Putin nije uzalud oblačio hokejaški dres, sudjelovao je i u revijalnoj utakmici. Slavljenik je postigao čak 7 golova za pobjedničku momčad sačinjenu od ruskih NHL zvijezda. Putinova ekipa slavila je 15:10. Suparnički tim bio je sastavljen od državnih službenika poput ministra obrane, te poznatih ruskih tajkuna. 

 

>> Rusija s Kaspijskog jezera lansirala 26 projektila na položaje Islamske države u Siriji

Komentara 26

AA
Aartur
00:23 08.10.2015.

Nije to ništa, Kim Jong Il je na jednoj utakmici u Pyongyangu zabio 14 golova. Ipak, treba priznati, po broju ispaljenih raketa se ne može mjeriti s Putinom.

BA
barbaizamerike
00:39 08.10.2015.

ANKETA : : : I TITO je obojio svjetski rekord u ubijanju jelena za jedan dan 7 ha ha NAMJESTALJKA

KO
kodifan
02:00 08.10.2015.

hehe mora da je golman bježao sa gola kad je Putin pucao, nedo bog da obrani koju a Gulag u blizini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije