Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borovo selo

Dok je Ostojić držao govor članovi Stožera za obranu Vukovara okrenuli mu leđa

ostojić
Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
1/16
02.05.2015.
u 13:53

Ovdje se dogodilo najkrvavije i najokrutnije ubojstvo 12 hrvatskih redarstvenika. Ništa slično se nije dogodilo tijekom rata, rekao je Ostojić.

Na obljetnici memorijala Dvanaest redarstvenika u Borovu Selu okupljenima se obratio i ministar unutarnjih poslova MUP-a RH Ranko Ostojić koji je pozvao srbijanske vlasti da pokažu svoje europsko opredjeljenje i put i omoguće suđenje preostalim optuženicima za zločin u Borovu selu koji i danas slobodno žive u Srbiji.

– Ovdje se dogodilo najkrvavije i najokrutnije ubojstvo 12 hrvatskih redarstvenika. Ništa slično se nije dogodilo tijekom rata. Naša obveza je pronaći posljednjeg nestaloga i sve one odgovorne za smrt policijskih službenika, rekao je Ostojić. Dok je Ostojić govorio predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, koji su stajali iza spomen obilježja, okrenuli su leđa.

Vjerojatno su me čuvali. Pretpostavljam barem, rekao je Ostojić komentirajući ovaj potez članova Stožera. Predsjednik Udruge specijalne policije Krpelji i brat jednoga od ubijenih redarstvenika u Borovu selu Stevo Culej kazao je kako od državnih predstavnika očekuje da se istina o dešavanjima u Borovu Selu nađe u udžbenicima hrvatske povijesti kako bi djeca učila istinu. Ukazao je kako niti ove godine nitko od predstavnika općinskih vlasti nije bio nazočan komemoraciji niti je dočekao predsjednicu države i poželio dobrodošlicu.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

>>Grabar-Kitarović: Mora se znati istina o Domovinskom ratu i tko je započeo

Komentara 71

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:42 02.05.2015.

Samo je bitno da se je tamo dogodilo najkrvavije i najokrutnije ubojstvo 12 hrvatskih redarstvenika i to na najpodliji kukavički srbočetnički naćin.

Avatar delminium
delminium
14:12 02.05.2015.

danas brata (culeja) jednog od likvidiranih hrvatskih policaja progoni hrvatska policija, hrvatsko sudstvo ............ hrvatsku uništavaju oni koje izaberemo na izborima

Avatar delminium
delminium
14:09 02.05.2015.

stvarno više do kad braćo hrvati ......... zna se da ovdje na forumu nitko nije više protiv ostoje rankovića ali molim vas ........sijete razdor u državu koju je sdp podijelio, razrovario ........ budite pametni sdp je i onako prošlost nikad više neće na vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije