Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
distributeri

Dogovor 
ne utječe 
na cijenu energenata

Milanka Opačić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
31.08.2015.
u 07:15

U tvrtki GEN-I su svjesni teške financijske situacije dijela hrvatskih građana.

Koje će kompenzacije dobiti za sudjelovanje u subvencioniranju energetski siromašnih potrošača, u tvrtkama RWE i GEN-I nisu nam otkrili, poručuju tek da će se više detalja o dogovoru s Vladom znati sljedeći tjedan.

– RWE podržava Vladine napore te zajedno pokušavamo naći kvalitetno rješenje za provedbu ove mjere – poručuju iz RWE Hrvatska.

U tvrtki GEN-I su svjesni teške financijske situacije dijela hrvatskih građana.

– Podupiremo inicijativu potpredsjednice Vlade Milanke Opačić i Ministarstva gospodarstva s kojima smo načelno dogovorili da će i tvrtka GEN-I uplaćivati dvije lipe po kWh u proračun za energiju isporučenu korisnicima iz kategorije kućanstva – kažu u toj tvrtki te dodaju da postignuti dogovor ne bi trebao utjecati na promjenu cijene energenata prema krajnjim korisnicima.

>>Siromašnima je trebalo pomoći i prije, a ne tik prije izbora

Komentara 9

FO
ForeignLegion1987
14:52 31.08.2015.

opet ova,,,,ha ha ha vec je pocela biti i sama sebi smijesna

BU
BubyZG
10:34 31.08.2015.

Zašto sa spominju samo HEP, GEN-I i RWE kad postoji još dobavljača struje, HT npr. ?

UI
Uvijek_iskreno
09:37 31.08.2015.

Ja ne znam tko ovu shvaća ozbiljno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije