Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humani Brođani

Dragocjenu tekućinu darivali od 35 do čak 150 puta

darivatelji krvi
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
30.11.2015.
u 16:23

U 11 ovogodišnjih mjeseci humani stanovnici brodskog Posavlja nesebično su dali 2.495 doza krvi

Za najiskreniji čin dobrote i plemenitosti u Slavonskom su Brodu danas dodijeljena priznanja i zahvalnice priznanja za 32 višestruka darivatelja krvi. Oni su dragocjenu tekućinu dali od 35 do čak 150 puta. U 11 ovogodišnjih mjeseci humani stanovnici brodskog Posavlja nesebično su dali 2.495 doza krvi i na taj način pomogli ozdravljenju oboljelih i stradalih.

Županijski čelnici poželjeli su im puno zdravlja i zahvalili za nesebičan čin koji će ostati upisan u povijest Hrvatskoga crvenog križa kao poticaj mladima, potencijalnim darivateljima, da na isti način pomognu oboljelima.

- Ove povelje koje dobivate samo su mali izraz poštovanja za humana djela koja ste učinili - kazao je brodsko-posavski župan Danijel Marušić.

>> U četrdeset godina Brođanin Duško Živić darovao 60 litara krvi

>> "Osjećam da činim dobro pa sam krv dao već 105 puta"

Komentara 2

ŠK
Škarpina
17:29 30.11.2015.

Za svaku pohvalu! Hvala vam.

KA
kajinx
11:32 01.12.2015.

Dragocjenu tekućinu!!! Vedran Balen poeta ili ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije