Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Dječje želje – nove ljuljačke, penjalice, vrtuljak, pješčanik

DKS_56136944 05.05.2016., Sisak - U objektu Pcelica Djecjeg vrtica Sisak Stari uskoro ce zapoceti radovi na uredjenju dvorista u sklopu DOP projekta Radostan kutic za nas vrtic.  Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/2
05.05.2016.
u 20:40

Grad Sisak, INA kao glavni partner te Bauwelt, Delimano, Mlin i Pekare i tvrtka Stribor obnovit će dvorište vrtića Sisak Stari

Društveno odgovorne projekte putem kojih se na “duge staze” ulaže u bolju budućnost djece prepoznali su i Grad Sisak kao pokrovitelj, INA kao glavni partner te Bauwelt, Delimano, Mlin i Pekare i tvrtka Stribor kao partneri projekta “Radostan kutić za naš vrtić” koji provode Večernji list i časopis Radost. Zahvaljujući njihovom angažmanu polaznici objekta Pčelica, dječjeg vrtića Sisak Stari, već ovog ljeta uživat će u obnovljenom dvorištu.

– Želimo ljuljačke, penjalice, mreže za penjanje, vrtuljke, pješčanik – rekli su nam veseli Jakov, Ivano, Alana, Greta, Lucija i drugi iz vrtićke skupine Žabice. Oni su bili vrijedni pa su čak i izradili maketu kako bi njihovo buduće igralište trebalo izgledati. Mnoge su šarene detalje i nacrtali pa sada nestrpljivo čekaju uređenje i igru na novim spravama.

– Zadnje uređenje vrtića bilo je prije desetak godina i to na inicijativu roditelja djece koji su se organizirali i postavili sprave. Prije te akcije imali smo samo tobogan i klackalice – govori odgojiteljica Adela Dadasović, a njezina kolegica, odgojiteljica Žabica Mirjana Heric Nikolić dodaje: – Čekamo ljepše vrijeme pa će opet biti radna akcija s roditeljima, a očekujemo i Inine volontere. Djeca jedva čekaju nove sprave.

U Pčelici je trenutačno šest jasličkih i vrtićkih skupina sa 120 djece, o kojima se brine 12 odgojiteljica koje smo zatekli u pripremama za skorašnji Cvjetni korzo u Sisku. A uskoro će sunčane dane mališani u Pčelici moći provoditi i u igri, na novim spravama.

>> Od danas upisi u dječje vrtiće, mjesta ima za 35.000 mališana

>> Uredimo stan za roditelje oboljele djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije