Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjedništvo hsp-a

Đapić optužio bivšeg predsjednika Mesića za izdaju

anto đapić
Filip Brala/PIXSELL
16.04.2011.
u 12:01

Đapić je zatražio da se odmah raspišu izbori i donošenje odluke o oslobađanju svih branitelja koji su optuženi ili osuđeni zbog kaznenih djela u Domovinskom ratu.

- Tražimo da se odmah prekinu svi pregovori oko pristupanja Europskoj uniji budući da zemlje članice podupiru rad haškog suda koji je presudm generalima osudio čitav hrvatski narod. Ovo je jedan od zaljučaka Predsjedništva HSP-a kojeg je na konferenciji za medije u Zadru iznio počasni predsjednik Anto Đapić.

Optužio je bivšeg predsjednika RH Stipu Mesića za izdaju tvrdeći kako treba osnovati istražno povjerenstvo koje će istražiti odgovornost nezakonite predaje i objave brijunskih transkripata, današnjeg dokaza u Haagu.

Đapić je zatražio da se odmah raspišu izbori, ali i ukidanje Zakona o općem oprostu Srbima koji su sudjelovali u pobuni protiv Hrvatske, kao i donošenje odluke o oslobađanju svih branitelja koji su optuženi ili osuđeni zbog kaznenih djela u Domovinskom ratu.

Zaključak Predsjedništva HSP-a je i da se na konzultacije iz zemlja članica EU pozovu svi hrvatski veleposlanici, kao i da se o haškoj presudi i optužbama protiv cijelog hrvatskog naroda razgovara sa svim veleposlancima zemalja EU u RH.

Komentara 47

OK
okus
13:01 16.04.2011.

crvenimak zvuci prorocki.

MO
morituriite
12:16 16.04.2011.

Kako li je naš bivši predsjednik hrabar! Skupio prnje i pobjegao u Kinu!

TO
toyota
13:07 16.04.2011.

pa ovdje barem polovica ljudi ima ozbiljnih psiholoskih problema,djeco ako vec nije kasno molim vas,molim ,molim kod doktora na pregled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije