Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa mandata

DIP će se sutra očitovati o Karamarkovoj izjavi

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.01.2016.
u 16:07

DIP danas nije službeno komentirao izjavu prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je rekao kako postoji "indicije da je Domoljubna koalicija u izbornoj noći pokradeni za pet-šest mandata".

Državno izborno povjerenstvo (DIP) u ponedjeljak će se očitovati o sumnjama, odnosno o izjavi Tomislava Karamarka kako postoje indicije da je Domoljubna koalicija u noći parlamentarnih izbora "pokradena za pet-šest mandata", potvrđeno je Hini u DIP-u.

 DIP danas nije službeno komentirao izjavu prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je rekao kako postoji "indicije da je Domoljubna koalicija u izbornoj noći pokradeni za pet-šest mandata". 

 Karamarko je to izjavio u subotu u Imotskom, ne želeći precizirajući indicije gdje se i na koji način moguća krađa glasova dogodila. Najavio je kako će se to ispitati.  DIP je ključno izborno tijelo za parlamentarne izbore, brine o njihovoj zakonitoj pripremi i provedbi.

>>Tomislav Karamarko: Ima indicija da su nam ukrali 5-6 mandata. Ispitat ćemo to!

>>Karamarko o problemu izbjeglica: Hrvatska neće biti slijepo crijevo

Komentara 44

Avatar ČEPlN
ČEPlN
17:18 24.01.2016.

Nema savrsenog zlocina, nemoze se ocitovati onaj koga se to tice. Ovo je posao za policiju i sudstvo a ne DIP. Ma jasno da nece reci da su "daminini " sinovi.

DU
Deleted user
16:25 24.01.2016.

dip moze reci da je brojeve koje je dobio dobro prezentirao i provjerio totale. ali kradja je nastala u apisu kod kreiranja brojeva i tu dip ne moze i nista reci. ali kako ej sazdna od uhljebnika sdp-a onda sese mora jos jednom pokusati revansirati za apanaze koje neki tu imaju (primaju placice i naknade)!

Avatar plimni_val
plimni_val
18:04 24.01.2016.

S obzirom da su komunisti u APIS koji obrađuje rezultate izbora postavili sve ljude iz SDP-a, očito Karamarko ima razloga zašto ovo govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije