Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆI TJEDAN

Zatvara se dionica od čvora Ogulin do čvora Brinje na autocesti A1

autocesta
Foto: ilustracija
21.11.2014.
u 14:51

Dionica će biti zatvorena zbog izvođenja pokazne vatrogasne vježbe gašenja požara, evakuacije i spašavanja osoba ugroženih požarom u tunelu Mala Kapela

Dionica od čvora Ogulin do čvora Brinje na autocesti A1 bit će zatvorena od ponedjeljka od 22.00 sata do utorka do 02.00 sata, izvijestili su iz HAC-a.

Dionica će biti zatvorena zbog izvođenja pokazne vatrogasne vježbe gašenja požara, evakuacije i spašavanja osoba ugroženih požarom u tunelu Mala Kapela, čiji je cilj uvježbavanje, provjera operativne sposobnosti i spremnosti te usklađenosti svih čimbenika koji moraju djelovati u slučaju stvarne akcije gašenja i spašavanja u tunelu.

Promet će u navedenom vremenu biti preusmjeren na alternativne pravce:

a) smjer Zagreb - Dubrovnik: D42 (od čvora Ogulin do križanja s D23 u Josipdolu) i D23 (od križanja s D42 u Josipdolu do A1 u čvoru Brinje)

b) smjer Dubrovnik - Zagreb: D23 (od čvora Brinje do križanja s D42 u Josipdolu) i D42 (od križanja s D23 u Josipdolu do A1 u čvoru Ogulin).

>> Šleper naletio na auto i radnike Hrvatskih autocesta na A1

>> Vozači čekali satima: Kolaps jer su aute usmjerili na cestu na kojoj su radovi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:23 21.11.2014.

Treba zatvorit od Ogulina do Zadra 1 i to cijelu zimu. Ušparat će se za čišćenje snijega i druge troškove. Ionako se nitko onuda ne vozi.

Avatar mihic
mihic
18:19 21.11.2014.

Možeš dodati do Dubrovnika, ja sam jučer na dionici Šibenik Dubrovnik sreo 100 auta premalo je to

Avatar hrvoje+compa
hrvoje+compa
20:57 21.11.2014.

Nekad se zna dogodit da noću ne sretnes ni jedno vozilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije