Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretkampanja

Dio HDZ-a traži da Kolinda bude žešća i agresivnija, a Karamarko ipak zadovoljan

03.08.2014., Sinj - Vitesko natjecanje cetinske krajine, Sinjska alka, ove godine se odrzava po 299. put. Kolinda Grabar Kitarovic i Tomislav Karamarko.
Foto: Tino Jurić/Pixsell
21.10.2014.
u 22:32

Šef HDZ-a Karamarko kaže da situacija na terenu jasno govori o tome kako predsjednička kampanja Kolinde Grabar Kitarović ide u dobrom smjeru

HDZ je današnju sjednicu Predsjedništva u Svetom Martinu na Muri posvetio pretkampanji svoje predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Predsjednici županijskih odbora, koji su ujedno šefovi županijskih stožera za predsjedničku kampanju, dobili su zadatak da kvalitetno osmišljavaju posjete Kolinde Grabar Kitarović terenu kako bi njene poruke potpuno jasno dospjele do što većeg broja birača.

Prevedeno, u HDZ-u žele da šefovi županijskih stožera na Kolindine skupove dovode što više ljudi, a žale se, kao i obično, na "režimske medije" koji cenzuriraju njene izjave. Šef HDZ-a Tomislav Karamarko, unatoč informacijama koje su dospjele sa sjednice Predsjedništva o tome da su Kolindine poruke u kampanji nedovoljno jasne, kaže da je zadovoljan njenom kampanjom, da HDZ mora mobilizirati stranku i dići što veći broj birača, a da situacija na terenu jasno govori o tome kako njena predsjednička kampanja ide u dobrom smjeru.

– Apsolutno smo zadovoljni kampanjom, a sve o čemu smo razgovarali na Predsjedništvu bili su tehnički detalji – rekao nam je Karamarko. Naši izvori pak kažu da su se na sjednici Predsjedništva mogle čuti i ocjene kako poruke Kolinde Grabar Kitarović, posebice o svjetonazorskim pitanjima, nisu dovoljno određene ni jasne.

Prema našim informacijama, tu je temu na Predsjedništvu otvorio Gordan Jandroković rekavši da istupi predsjedničke kandidatkinje nisu jasni ni politički dobro koncipirani. Jandroković, kada smo ga nazvali, to uopće nije htio komentirati. Ali kako čujemo, zbog svoje elokvencije, ubuduće će biti uključen u HDZ-ov PR tim. Naši izvori kažu da je opći zaključak Predsjedništva kako Kolinda Grabar Kitarović mora zastupati jasne stavove HDZ-a, pa i jasno se odrediti prema tome da je Tito zločinac.

Iako Karamarko tvrdi da te informacije nisu točne, među brojnim hadezeovcima često se čuje kako ih je K. Grabar Kitarović razočarala zbog umivenih i umjerenih stavova o svjetonazorskim temama. Budući da ona očito igra prema centru, ta je retorika za mnoge hadezeovce preblaga. 

>> Nakon kulinove seke dobila i pjesmu Lijepa plavka 

>> 'Spremna sam na sučeljavanje, ali prvo treba objaviti izbore'

Komentara 87

RU
Runkle
23:36 21.10.2014.

Vidim da je Kolinda docekana odlicno gdje god se pojavi... mislim da puno bolje stoji nego sto ankete pokazuju...a mislim da i Josipović to zna !

LL
lee_loo
23:34 21.10.2014.

Zar da vjrerujemo novinskim natpisima ili svojim ocima? Pa sjetimo se samo Alke kako su njoj a kako su Josipovicu pljeskali.. Hocemo li vjerovati svojim ocima ili novinarima?!?

MR
midnight rose
23:50 21.10.2014.

Kolinda je naša buduća predsjednica i definitivno ljudi, građani prepoznaju iz dana u dan na terenu njezine vrline i sposobnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije