Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.07.2014. u 14:28

Jedem sve osim lavande, glasi vic kojim je voditeljica emisije ''Dobro jutro, Hrvatska“ jutros nasmijala gledatelje, da ih malo odmori od ukočenosti njenog kolege Roberta Ferlina

Nema Rusa koji su bili najbolji gosti - žali se jutros dubrovački ugostitelj na ovogodišnju lošu posjećenost svojeg kafića na Stradunu. Znanstveno tumačenje ovog jednostavnog fenomena (nema Rusa) pokušao je izvesti gost u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska“ dr.sc. Zoran Klarić iz Instituta za turizam, uz pomoć gošće koja ga je poduprla jednostavnijom podukom kako će gostiju biti više budu li im se naši konobari iskreno i vedro osmjehivali.

Takvi, iskreno i vedro tretirani gosti, smatra gospođa, počet će dolaziti i druge godine, što će spasiti hrvatski turizam. Dr. Klarić i gošća najnovije su žrtve napora resornog ministra da se najprizemnijim načinima suzbije učinak tzv. srpanjske rupe. Iako su gosti mogli i znali govoriti o ozbiljnijim uzrocima hrvatske turističke krize, to se od njih nije zahtijevalo, pa je i dr. Klarić, iz Instituta za turizam, govorio nešto o kulturnim gostima.

Da uvijek nasmiješena i iskreno vesela voditeljica Sanja Doležal nije koju minutu ranije, ganuta slikom lavande na ekranu nije improvizirala na temu poznatog vica, o dijeti na bazi lavande (jedem sve osim lavande), bilo bi teško pratiti dobro ugođena izlaganja dvoje gostiju. Njihov recitativ ostat će nezapamćen, ne samo za one koji poznaju staru kivi-dijetu (jedem sve osim kivija; pogodili ste), nego isključivo zato jer iz hrvatske stvarnosti dopiru utemeljeni glasovi o tome da se ništa ne mijenja u korist onih koji žele proizvoditi.

U sinoćnjem HRT-ovu ''Dnevniku 3“ voditeljice Tamare Peras gost Petar Lovrić iz Hrvatske udruge poslodavaca podsjetio je da je ministarstvo financija priznalo kako dvije godine represije nad poslodavcima nije donijelo rezultate, pa sada drugi dio vlade pokušava istim metodama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije