Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN PRITVOREN, ZA DVOJICOM SE TRAGA

Detalji policijske potjere za bijelim kombijem u Zagrebu

kombi
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
26.10.2016.
u 17:22

Jedna uhićena i pritvorena osoba, dva muškarca u bijegu te zapljena cigareta vrijednih oko 450.000 kuna, rezime su policijske potjere koja se u ponedjeljak odvijala po ulicama Zagreba

Jedna  uhićena  i  pritvorena  osoba,  dva  muškarca u  bijegu te zapljena cigareta vrijednih oko 450.000 kuna, rezime su policijske potjere koja se u ponedjeljak odvijala po ulicama Zagreba.

Tada je policija nakon potjere na Vukovarskoj  zaustavila  bijeli  kombi  u  kojem je bio Igor S. (41). On je odveden  prvo  na  policiju  radi  ispitivanja,  a  zatim  i  sucu  istrage zagrebačkog  Županijskog  suda  koji  mu  je odredio jednomjesečni istražni zatvor  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Sumnjiči  ga  se  za razbojstvo i krivotvorenje isprava, a u međuvremenu se razotkrilo  i  što  je  prethodilo  policijskoj  potjeri u kojoj je Igor S. uhićen.

Naime,  sumnja  se  da  se Igor S., sukladno ranijem dogovoru 23. listopada navečer  našao  sa  za  sada  nepoznatim  muškarcem.  Njih  su  se  dvojica dogovorili  da  Igor  S. doveze kombi na dogovorenu adresu, a 24. listopada Igor  S.  je,  kako  se  sumnja,  s  već spomenutim muškarcem te još jednom osobom,   crnom   trakom   na  registraciji  kombija  izmijenio  oznake  na registarskoj tablici. Igor  S.  se potom s dvojicom muškarca, čiji identitet tvrde u policiji, za sada  nije  poznat,  dovezao  do  Rendićeve  ulice u Zagrebu.

Jedan od njih trojice  je  ostao  sjediti u automobilu, a druga dvojica su prišli kombiju koji  je  dostavljao  cigarete  u obližnju trgovinu. Napali su dostavljača, uguravši  ga  u  kombi te su ga prisilili da legne na pod, nakon čega su iz dostavnog  kombija  u  svoj  kombi  pretovarili  cigarete i druge predmete, ukupno vrijedne oko 456.469 kuna.

Igor S. je kombi potom odvezao u Dubravu, a  tamo su  trebali  stići  i njegovi ortaci kako bi pričekali poziv osobe kojoj  su  trebali  preprodati  ukradene cigarete. U jednom trenutku ortaci Igora S. kazali su mu da krene do grada na mjesto primopredaje cigareta dok će  se  oni  voziti iza njega. No negdje po tom putu Igora S. je zaustavila prometna policija, a on im je pokušao pobjeći pa je sve okončano potjerom i njegovim uhićenjem. Za njegovim ortacima se traga.

>>Još jedna veća zapljena: Državljani Albanije u Hrvatsku pokušali unijeti gotovo 10 kg heroina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije