Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SKUPU

Bernardića javno podržali i bivši protukandidati Ivo Jelušić i Željka Antunović

Davor Bernardić i Ivo Jelušić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/9
27.10.2016.
u 19:35

U publici su viđeni i Davorko Vidović, koji podupire Tonina Piculu u utrci za šefa SDP-a, kao i Franko Vidović

Kandidat za predsjednika SDP-a Davor Bernardić večeras je u Zagrebu održao veliki unutarstranački skup na kojemu se okupilo oko 250 ljudi.  

U publici su viđeni i Davorko Vidović, koji podupire Tonina Piculu u utrci za šefa SDP-a, kao i Franko Vidović, šef šibenskog SDP-a, koji podupire Domagoja Hajdukovića, ali za kojeg se priča kako će zapravo u drugom krugu stati upravo uz Davora Bernardića.  

Inače, javnu podršku Bernardiću na skupu je večeras dao i Ivo Jelušić, ugledni zagrebački SDP-ovac, koji je prije sedam godina bio protukandidat upravo Davoru Bernardiću u utrci za šefa zagrebačkog SDP-a. Zanimljivo, Bernardića podupire i Željka Antunović, koja mu je također bila protukandidatkinja na izborima za šefa zagrebačkog SDP-a.

>> Bernardić ide dalje, Miljenić i Ostojić u utrci za drugi krug?

>> Favoriti za šefa SDP-a već obilaze Hrvatsku

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:57 27.10.2016.

Nevjerovatno je sa kakvim intelektualnim kadrom ovaj sdp-e obiluje, vrh regijona, toliko su zgusnuli pamet da evo vidim dobili i prinovu, pedijatri vrte glavom al šta oni znaju, uostalom ko ih šta i pita, navodno da je mali prilikom porodaa izustio i prvih par rečenica, jasenovac, od tog se da dobro živit, eto. tako ljudi pričaju.

PO
portugisac
22:12 27.10.2016.

Bilo bi komično da nije strašno. Kako mediji ne razlikuju ideologije pa da bar nešto spomenu o kandidatima za novoga predsjednika SDP/SKH. Neki dan sam pročitao jedan naslov da dali ima nekoga tko će crvenu petokraku zamijeniti crvenom ružom. E nema takovoga svi su isti jer ne mijenjaju ideologiju koju crpe iz SKH. Nadam se da nas je večina mislila da Bernardić kao mladi i neopterećeni prošlošču može SDP demokratizirati i skinuti mu crvenu petokraku, ograditi se od onih koji su napustili sjednicu kada se je izglasavala Neovisnost Hrvatske, da se odrekne zločinca Tita, Jugoslavenstva i Regiona i da arhivu SKH preda vladi Republike Hrvatske.Međutim kako izgleda ništa od toga. Sve po starome.

TW
TWITOIST
05:57 28.10.2016.

Marin Jurjevic,Ivo Jelusic i Mara-Ingrid Anticevic,sjedili su skupa u saborskoj klupi,to je bila ''zlatna trojka'' i ''zlatna vremena'' SDP-ea,ne ponovilo se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije