Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuheljske Toplice

Radnim sastanakom SDP počeo tehničku pripremu strategije za parlamentarne izbore

SDP radni sastanak tuheljske toplice
Foto: MLADEN MANDIĆ
1/3
25.04.2015.
u 16:09

Davor Bernardić prije same sjednice rekao kako uopće nije zabrinut ni za budućnost SDP-a, a isto tako ni za budućnost Hrvatske

U Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama, danas nešto poslije 14 sati, pod strogim mjerama osiguranja i u medijskoj blokadi, započeo je radni sastanak SDP-a u vezi s pripremama za parlamentarne izbore. Uz predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, tajnika i glavnog stratega predizborne kampanje Igora Dragovana i njegovih pomoćnika Ranka Ostojića i Milanke Opačić, u Tuheljskim Toplicama okupili su se i koordinatori za pripreme izbora iz svih deset izbornih jedinica, članovi predsjedništva, saborski zastupnici SDP-a, te predsjednici županijskih organizacija.

Iako su ih novinari očekivali na glavnom ulazu u hotel, Milanović i njegovi najbliži suradnici, kako bi izbjegli novinarska pitanja, ušli su na sporedni ulaz kroz podzemnu garažu. Prije radnog sastanka uspjeli smo dobiti tek izjave potpredsjednika SDP-a i župana Primorsko – goranske županije Zlatka Komadine te čelnika zagrebačkih SDP-ovaca Davora Bernardića.

- Razgovarat ćemo o tome kako bi se trebala odraditi predizborna kampanja uoči izbora, prvenstveno što se tiče onog tehničkog dijela – rekao je Komadina te na upit o daljnjem padu rejtinga SDP-a u odnosu na HDZ, rekao kako je taj pad u posljednjih nekoliko dana vjerojatno nastao zbog uvođenja novih trošarina na naftne derivate i cigarete, a i inače je rejting vladajućih uglavnom lošiji od onih koji su u opoziciji. Stoga je pred izbore pred SDP-om veliki zadatak kako opet zadobiti povjerenje birača.

Davor Bernardić tek je kratko u hodu, prije same sjednice rekao kako uopće nije zabrinut ni za budućnost SDP-a, a isto tako ni za budućnost Hrvatske.

>> HDZ već šesti mjesec povećava prednost pred SDP-om

Komentara 11

AG
agencija1
18:05 25.04.2015.

nadam se da Zoki,kao i Hajdas i KR zupan Kolar vide da je cesta ponovno zatvorena prema kumrovcu,a utukli su milijune u rekonstrukciju...pljacka na hrvatski nacin...oni su svijetlo,drugi su tama...hahahaha

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:54 25.04.2015.

Ranković i Opanka.

BU
bubimir
18:45 25.04.2015.

nismo ni mi zabrinuti za budućnost odnosno propast partije ali smo itekako zabrinuti za budućnost zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije