Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

David Komšić je pred licem pravosuđa izrastao u ubojicu

25.02.2017.
u 00:01

Sve o ubojstvu u Zagrebu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

– Tvrdnje koje su se pojavile u medijima da sam otac Kristinina djeteta nikako ne mogu biti točne i sve ih odlučno odbacujem. Kristinu sam poznavao samo površno, a nismo se niti vidjeli niti čuli dulje vrijeme. Zadnja dva dana, otkako sam saznao da je ubijena, u potpunom sam šoku – kazao je u petak muškarac kojeg je dan nakon ubojstva Vesna Šimunić-Krupljan, majka ubijene Kristine Krupljan (18), prozvala kao osobu s kojom je njezina kći zatrudnjela. Kristinina majka te je tvrdnje iznijela jer ju je u to uvjeravala njezina kćer, koja joj je tvrdila i da je u vezi sa spomenutim muškarcem.

Međutim, da to i nije bilo baš tako, svjedoče izjave zajedničkih prijatelja Kristine i Davida Komšića (19) koji je osumnjičen da je svoju bivšu djevojku u srijedu navečer nožem izbo više od trideset puta u automobilu koji je bio parkiran pred ulazom u zgradu na zagrebačkoj Volovčici gdje je stanovala.

– David i Kristina bili su zajedno skoro svaki dan, družili se, viđali i izlazili. Zajedno su bili i za Božić i na proslavi Nove godine – kazala nam je jedna od njihovih zajedničkih prijateljica koja nas je zbog straha zamolila da joj ne objavimo identitet.

>>Sve o ubojstvu u Zagrebu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

>>Komentar Ive Puljić-Šego: Kako je moguće da četiri puta krši zabranu prilaska a da mu se ništa ne dogodi!?

>>Veliki intervju Goran Marić: Podravka nikome neće biti bankomat

>>Lovrinčević: Bez reformi prijeti nam društveni kanibalizam

>>Sandra Perković: Mršavija sam 5 kilograma, ali samo zato sada brža

Komentara 7

PR
prdovan
22:32 24.02.2017.

Što da je, ne opravdava zločin, koji je počinio tatin sin , koji je primjer kako kod nas roditelji od sina naprave id..ta, a ovaj ne samo sa je id..iot već i zlo.

KR
kresimirn
02:36 25.02.2017.

vrlo jednostavno, otkaz i policiji i dorhu i sudstvu, odmah

RO
roland
21:46 24.02.2017.

Nema opravdanja za ovako svirepo ubojstvo! Ali mi nisu jasne te žene koje u utorak prijavljuju zlostavljača, u petak i subotu zajedno partijaju, a u ponedjeljak su ponovno na policiji. I tako godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije