Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar poduzetništva i obrta HDZ

Darko Horvat – karijeru počeo u HEP-Distribuciji

darko horvat
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
21.01.2016.
u 21:39

Magistrirao je na FER-u u Zagrebu.

Darko Horvat rođen je 1970. godine u Čakovcu. Diplomirao je na Fakultetu za elektrotehniku, računalstvo i informatiku u Mariboru, smjer energetska elektronika. 1996. karijeru počinje u HEP-Distribuciji u Koprivnici, a deset godina poslije imenovan je direktorom HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o., Elektra Čakovec.

Magistrirao je na FER-u u Zagrebu. 2012. godine odlazi za člana uprave u tvrtku EnergyPlus iz Ludbrega i odgovoran je za proizvodnju i razvoj. Predsjednik je županijske organizacije HDZ-a u Međimurskoj županiji.     

>> Na terenu za ministra žele i političkog tajnika Čuljka, on ne želi u Vladu

 

Komentara 1

VE
vezana
07:56 26.01.2016.

Darko samo napre, pokaži kak međimurci delaju...nej se obazirati na Vargu. Stara međimurska...ne bitno kaj govori, nego ko govori. Kak je ono varga došal v ministarstvo gospodarstva??? a je, pozival redovito Čačića na druženje na svom ranču uz Dravu, mama ajde veliki je Varga poštenjak. Zato je i jemal plaću v ministarstvo a mogel je v mirovino kak bivši milicajec-i to ne malo kak danas ima srednji penzić. Još jemput-samo delaj i se bo v redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije