Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HSLS-a

Kosor: Vlada ne funkcionira. Neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore

Darinko Kosor
Foto: Robert Anić/PIXSELL
03.03.2016.
u 10:52

– Ovakav način rada, i naših saborskih odbora i funkcioniranja Vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla – kazao je Kosor

HSLS-ov član Odbora za medije Darinko Kosor nije znao zašto je otkazana sjednica na kojoj se jutros od 8.30 sati trebalo raspravljati o razrješenju glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana te imenovanju vršitelja dužnosti. 

– Ali ovakav način rada, i naših saborskih odbora i funkcioniranja Vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla. Mislim da građani ovo više ne razumiju i ne podržavaju. Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore. Mislim da je to najbolje rješenje. Ništa ne funkcionira i nema smisla da više ovako radimo – tvrdi Kosor. 

Dva bi dana, dodaje, mogao govoriti o problemima unutar vladajućeg saveza. – Vijeće za suradnju ne funkcionira, kao što vidimo Vlada ne funkcionira, Sabor raspravlja o dokumentima iz 2014. Ponavljam, ili neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore. Mislim da je to mišljenje 90 posto građana – poručio je Kosor.

>>Iznenada otkazana sjednica na kojoj se trebalo raspravljati o razrješenju Radmana

>>'Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta ne funkcionira već tri tjedna'

Komentara 104

MI
misho32
09:51 03.03.2016.

prije novih izbora treba smijeniti Radmana i od HTV.a načiniti demokratsku televiziju , koja će biti otvorena za dijaloge i koja neće biti jednoumna

SO
Somelier
10:06 03.03.2016.

Pravo pitanje je zašto je MOST protiv smjene svih komunističko udbaških kadrova. Da li možda zbog udbaša Roglića koji ih financira.

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:49 03.03.2016.

Ovo stvarno više nema smisla, ili će se Most prestati ponašati kao da su u oporbi i preuzeti konačno odgovornost, ili idemo na nove izbore. Jasno se vidi da mostovci bauljaju u magli, prvo su govorili da ih prisluškuju, a onda kada je trebalo smijeniti čelnika SOA-e odmah su ustali protiv toga, isto kao i sad kad je Karamarko rekao da treba smijeniti određene ljude u MUP-u,što oni misle tko je provodio prisluškivanja? Most zapravo koči reforme i čini sve da se održi stari partijski kadar kojemu u državnoj administraciji i na HRT-u nema mjesta. Novi izbori su najbolje rješenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije