Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darinko Kosor:

'NDH je bila zločinački režim i točka!'

Darinko Kosor
Marko Lukunić/PIXSELL
10.04.2016.
u 09:56

NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret, poručio je Darinko Kosor.

- I na današnji dan treba jasno i nedvosmisleno dati do znanja da moderna hrvatska država nema ništa sa zločinačkim i marionetskim režimom NDH, poručio je predsjednik HSLS-a i član Domoljubne koalicije Darinko Kosor u priopćenju medijima. 

U nastavku pročitajte ostatak priopćenja u integralnom obliku:

NDH je bila tvorevina, koja se mimo volje hrvatskog naroda, odrekla dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog kotara te Baranje i Međimurja.

NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret.

Za mene je današnja neovisna i demokratska Hrvatska utemeljena na referendumskoj volji hrvatskog naroda i građana, obrambenom Domovinskom ratu (u kojemu sam i sam sudjelovao kao dragovoljac 91') te tekovinama antifašizma iz Drugog svjetskog rata.

Zato poručujem salonskim povijesnim revizionistima (od kojih većina nije niti aktivno sudjelovala u borbi za modernu Hrvatsku), nemojte nas sramotiti već skrušeno svi kleknimo pred svakom, ali baš svakom nevinom žrtvom naše napaćene povijesti! 

Darinko Kosor

>> Karamarko pozvao Židove i Srbe da ipak dođu u Jasenovac

Ključne riječi

Komentara 470

TO
Torcidas
11:12 10.04.2016.

Lažeš propagandistu porazene fašisticke politike. Na današnji dan 1941 srpski fašisti su spalili mjesto Donji Mostu i zaklali mjestane koji nisu pobjegli. Dalmaciju su dali talijanima srpsk fašisti 20 godina prije dolaska Pavelica u Hrvatsku iz fašističkog zatvora u Italiji,, on je bio u zatvoru talijana fašista kad su srpski fasisti dalu hrvatsku zemlju.

SE
sestrićna
10:21 10.04.2016.

hrvati nikad nisi niti imaju namjeru negirati ndh niti zločine počinjene u ime hrvata u toj istoj ndh..problem su biznis antifašisti srbi i židovi koji preuveličavaju i ponavljaju laži preko 70 god pripisujući i komunsitičke zločine hrvatima..a kad ih see upozori da ne lažu onda oni to nazivaju revizionizmom jer se boje da bi potpuna istina mogla izaći na vidjelo a toga se oni jako boje...

DU
Deleted user
10:17 10.04.2016.

drug omladinac koji je sa vojkovicem mrknuo nekretnine SSOH, daj cmrlji i ne trkeljaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije