Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospić

Darinko Kosor: Brojni su hrvatski građani hrvatski mučenici

Foto: HSLS
1/4
30.08.2014.
u 14:45

Mladim liberalima pridružio se i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor nakon što je prisustvovao misi za hrvatske mučenike u Udbini

Vodstvo Mladih HSLS-a posjetilo je Gospić u kojem je održalo sjednicu Središnjega vijeća na kojoj se raspravljalo o budućim aktivnostima stranke. Toni Garac, predsjednik mladih liberala nakon sastanka je izjavio: “Mladi liberali će na aktivan način sudjelovati u kampanji za parlamentarne izbore. Također, odlučili smo pomoći u prikupljanju potpisa za referendum o monetizaciji autocesta kojeg je najavio Cestarski sindikat i kojeg u cijelosti podržavamo.“

Mladim liberalima pridružio se i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor nakon što je prisustvovao misi za hrvatske mučenike u Udbini. Tom prilikom Kosor je komentirao političke prilike u Hrvatskoj i istaknuo:

 - Nakon mise za hrvatske mučenike možemo zaključiti kako su danas, nažalost, brojni hrvatski građani hrvatski mučenici. Nažalost, Liku ne muče samo gospodarski nego i demografski problemi. Ljudi nemaju posla i odlaze, i to je problem. Očekujem da se svi, ponajprije aktualna državna vlast umjesto demagogijom, počnu baviti ozbiljnim poslom i omoguće nova zapošljavanja.

Kosorov domaćin i domaćin mladih HSLS-a bio je predsjednik ličkog HSLS-a Ante Franić:

 - Zadovoljstvo mi je ugostiti mlade liberale i predsjednika Kosora te ih upoznati s političkim prilikama u Lici. Nažalost, od posljednjeg susreta ništa se nije promijenilo, gospodarstvo je na koljenima i mladi odlaze. Dakle, Lika živi isti život – nezaposlenost i besperspektivnost. Pozivam sve političke stranke u Lici za stol i da napokon počnemo raspravljati o ozbiljnim temama, o gospodarstvu ponajprije, jer ćemo u suprotnom ostati bez ljudi, a to nikome razumnom nije cilj“ Vodstvo liberala na čelu s Darinkom Kosorom posjetilo je misu za hrvatske mučenike u Udbini.

>> Vjernici su danas izloženi nasilju nad zdravom pameti

Komentara 6

Avatar radera
radera
16:08 30.08.2014.

Darinko je bolje od drugih pokazao suštinu hrvatske politike: u predizbornoj kampanji je vrištao protiv Bandića da se sve prašilo, a poslije izbora je s njim ušao u koaliciju. Stoga će možda već sutra biti u koaliciji s onima koje danas napada. Glas poklonjen Kosoru i njegovima stoga može završiti od ultraljevice do ultradesnice, ovisno koliko tko plati.

Avatar mama mia
mama mia
16:29 31.08.2014.

Pa jesmo li kompletno svi bez pameti?

FL
florenz769
16:16 30.08.2014.

Pogrešno! Svi su hrvatski građani mučenici ovakvim političkim sistemom, sistemom izbora, lokalnom "samoupravom bez prihoda". Ne mogu se birati poimenično predstavnici za Sabor, stranke imenuju automatski svoje predsjednike za premijera, predsjednik države je fikus iako se bira poimenično zbog simboličnih ovlasti. Politika služi sama sebi a ne ekonomiji i razvoju zemlje. Jedino su dobro plaćeni političari svih nivoa - ali osobne odgovornosti za pogreške i promašaje - nema (na žalost). I dok obrtnik za poslovanje odgovara cijelom svojom imovinom - političari odgovaraju jedino ako im se utvrdi kriminal, počinjena šteta jedva je dijelom naplativa iz njihove kriminalno stečene imovine a sudovanja traju godinama do pravosnažnosti i izuzetno su skupa (opet trošak proračuna).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije