Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

Danas i sutra ponegdje obilna kiša, a moguć je i snijeg

kiša
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
12.02.2016.
u 09:08

U Zagrebu je moguća susnježica, a u okolnom gorju očekuje se snijeg

Onima koji ovaj vikend planiraju provesti na otvorenom, planove bi mogle bi pokvariti padaline, uključujući i snijeg, pokazuju prognoze.

Kako javlja DHMZ, danas će na sjevernom Jadranu biti pretežno oblačno s kišom, ponegdje obilnijom. U ostalim krajevima ujutro i prijepodne sa zapada se očekuje postupno jače naoblačenje, mjestimice s kišom, u gorskim predjelima i snijegom. Malo susnježice i snijega može pasti i u nižim predjelima sjeverozapadne i zapadne unutrašnjosti. Najmanje kiše, uz česta sunčana razdoblja, očekuje se na istoku zemlje.

U Zagrebu će ujutro i prijepodne također biti postupno jače naoblačenje, mjestimice s kišom. U drugom dijelu dana moguća je susnježica, a u okolnom gorju očekuje se snijeg.

Sutra će većinom biti oblačno, povremeno s mjestimice obilnijom kišom, a na Jadranu su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne će oborine biti rjeđe, a bit će i sunčanih razdoblja. U Zagrebu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, a poslijepodne su moguća kraća sunčana razdoblja.

>> Stiže zahladnjenje: U većini zemlje kiša, u gorju će padati i snijeg

>> Skijalište na Sljemenu je zatvoreno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije