Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Dogovor i nova uprava, Todorić pristao odstupiti

naslovnica
Foto: VL
1/4
31.03.2017.
u 00:00

Rusi planiraju potpisati sporazum prije nego Vlada donese zakon kojim se otvara mogućnost da Vlada upravlja Agrokorom i imenuje svog povjerenika

Dogovor među bankama o potpisivanju stand-still aranžmana za spašavanje Agrokora je postignut, a već sljedeći tjedan trebala bi biti u koncern postavljena nova uprava.

U danu punom raznih zavrzlama, od hitnog puta Todorićevih sinova u Moskvu, dogovaranja vjerovnika o aranžmanu do aktiviranja naplata svojih potraživanja nekih dobavljača, napokon je proces spašavanja dobio jasniji smjer.

Todorići se više neće navodno opirati promjenama unutar Agrokora. No u danu u kojem se ništa nije znalo do večeri, dobavljači su odlučili poslati poruku da vremena za duge pregovore nema.

Međutim, dogovor banaka o stand-still aranžmanu nije bio jednostavan...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Posljedice Brexita: Britanije ucjenjuje Bruxelles Balkanom

>>Papin izaslanik Hoser: I sam želim ispovijedati u Međugorju

>>Ivkošić: Povratak Zorana Milanovića za oporbu bi bio ljekovit

>>Od 20.00 sati u HNK spektakl dodjele Večernjakovih ruža najboljima

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 37

BJ
Bjelovar112
20:30 30.03.2017.

Nije pristao nego mora ..

JU
juma
20:49 30.03.2017.

Uzmi novce i bjezi. On je sebe i obitelj osigurao. Dvorac, brod, helikopter i tko zna koliko još znanih i neznanih nekretnina i tajnih računa. Pod tim uvjetima bih i ja odstupio. Dugove neka mu sada izvoli platiti drzava, odnosno svi mi, a on moze nastaviti uzivati u zivotnim zadovoljstvima.

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
21:31 30.03.2017.

Ma, pristao odstupiti! Jaka stvar! A jel pristao prodati jahtu, dvorac i helikopter? Aaaa, to ga nitko nije ni tražio!?! Da duguje nekoliko stotina kuna, prodali bi mu sve što ima, ovako - nema veze, država će podmetnuti leđa. Ma, mrš, bando jedna vladajuća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije