Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalija Orešković

'Još nismo dobili svu dokumentaciju od Karamarka i supruge'

Dalija Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
27.05.2016.
u 11:45

Početkom tjedna, ako ne primimo sve što je zatraženo, uputit ćemo i požurnice, rekla je Orešković

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković otkrila je za N1 televiziju da još uvijek nisu dobili svu zatraženu dokumentaciju od Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane Karamarko i Josipa Petrovića.

– To bi trebalo provjeriti u zapisniku Povjerenstva. Čini mi se da nismo dobili sve što smo tražili, a to znači da nismo dobili ni očitovanje od trgovačkih društava – rekla je Orešković.

Objasnila je da je Povjerenstvo prije odluke o pokretanju postupka zatražilo dio dokumentacije od nadležnih tijela. – Jedan dio je pristigao, ali ne sve što je potrebno. Početkom tjedna, ako ne primimo sve što je zatraženo, uputit ćemo i požurnice, a moramo pričekati da ono što smo zatražili i pristigne. U protivnom odluka Povjerenstva teško da bi bila objektivna i nepristrana. Mi ćemo dati sve od sebe da se postupak provede bez odugovlačenja – rekla je Orešković i dodala da bi odluku bilo moguće donijeti sredinom lipnja ako bude primjerena reakcija svih od kojih je zatraženo očitovanje.

Na pitanje postoje li pritisci na Povjerenstvo, Orešković je odgovorila da misli ih nema. – Mi smo svjesni odgovornosti koja je na nama. Politički trenutak ima neke druge razloge, ali moramo voditi računa o tome da naša odluka i nakon proteka godina izdrži test provjere njezine objektivnosti. Nećemo podleći pritisku trenutka, a vjerujem da će ono što ćemo izreći biti dobra pouka svima za ubuduće – zaključila je.

>> Karamarka od većih muka s Inom spasio Cvitanov tajming

Komentara 13

BA
balic
12:17 27.05.2016.

Moz ti meni minusirat koliko te volja.Svatko tko normalno razmislja bi da ukloni svaku sumnju i demantira predao u jendom potezu sve dokumentaciju, a ne nepotpunu. Sluzi se logikom ako nicim drugim .

Avatar __________
__________
12:56 27.05.2016.

dokumentacija je na friziranju ...

BO
boris48astrid
12:50 27.05.2016.

da nije u go...a već bi predal nije badava udbaš zna dobro kako se to uništava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije