Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.04.2014. u 14:00

Hajdaš-Dončić nije ministar, on je karikatura toga, a i sektor mu ide na živce. Prodao bi ga ili ubio, a pojma nema da mu je posao osigurati krvotok zemlje

Kada je, dan prije spomenuo "spašavanje vojnika Ryana", znao sam da će mu se to obiti o glavu. Ministru prometa, Hajdaš-Dončiću, neočekivano, na njegovu poruku da, u prijevodu, zbog spašavanja državnog proračuna valja nešto kolateralno pobiti, putem Dnevnika HTV-a odgovorio je jedan od preživjelih proizvođača mlijeka. - Uvjeren sam da je Ryan mrtav i ne isplati ga se spašavati, poručio mu je iz očaja poljoprivrednik, kojemu je vlada upravo, em uskratila subvencije, em nabila nove trošarine na dizel. Istodobno.

Ministar prometa, na početku mandata se doimao simpatičnim, ako ništa, zbog toga što je jedini Zagorec u vladi, no ubrzo je osramotio zemljake. Bahat, zelen, nabusit, radi grimase i ima jako čudan smisao za humor. U "Labirintu" HTV-a potvrđuje da ga ne rajca da se svidi ljudima. A kako i bi. On nije ministar, on je karikatura toga. On je papiga koja ponavlja da je infrastruktura na tržištu, pa kolateralnih ubijanja mora biti. Hajdašu smetaju i autoceste, kojih se želi riješiti i prodati, pardon monetizirati na nekih 30 do 50 godina.

On taj posao radi u potpunoj tajnosti i ne želi javnost uopće informirati s kime on to dogovara rasprodaju i za koliko para. Ludo, s obzirom da dobrom dijelu građana ova rasprodaja liči na veleizdaju. Nadalje, ministru smetaju i željeznice, pa ih želi rasprodati, a što se ne može, valja ukinuti i "reducirati". Ministru, zapravo smeta njegov sektor, ide mu na živce i riješio bi ga se. Prodajom ili ubijanjem. Hajdaš-Pajdaš je bezveznjak koji ne shvaća da mu je posao osigurati krvotok zemlje, promet.

PLUS

Nije to samo zato što HTV jedini još ima novaca poslati reportera na teren. Zoltan Kabog, poučen iskustvom našeg, jako dobro gađa i otkriva rat koji buja u Ukrajini

MINUS

Niti minuta, dakle to je to, toliko na TV dobije prostora kad umre jaki novinar, književnik, publicist, dječji pisac, mentor, urednik, kao što je to bio Zvonimir Milčec

>> Prilozi u Dnevniku HTV-­a toliko su beskrvni da vas jednostavno ­- uspavaju

>> Kviz potjera dokazuje tri stvari, a jedna od njih je da Tarik Filipović uvijek ima postojanu frizuru

Komentara 12

BL
Blomberg
14:36 18.04.2014.

Hajdas si mora polako prikupljat svoje krpice i ajde na cug koji srecom jos vozi. Te njegove ideje su kao stari podrapani lonac.

DD
ddh
15:10 18.04.2014.

Nis novoga. A kaj se je moglo ili kaj se more ocekivati od jednog komunista i slavitelja zlocinca Tita. Taj komunisticki srgrt je slika i prilika segrtske vlade. I kaj je najgore, on je jos i Zagorec ili bolje receno sramota za sve prave Zagorce. Jer tak bedastih Zagoraca dosad nije nikada bilo, a vjerojatno ih niti nikada vise nece biti.

RO
rogstrug
16:19 18.04.2014.

Koje je njegovo prezime, a koje od njegovog bračnog druga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije