Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ova reakcija

'Da se premijer bavio reformama, ne bismo bili jedina zemlja s primarnim deficitom u EU'

tomislav karamarko
Foto: HDZ
25.04.2015.
u 17:14

Premijer Milanović izjavio je i da se zbog tadašnjih vlada mijenjao Ustav kako bi se poništila privatizacijska pljačka

Na jutrošnju izjavu premijera Zorana Milanovića, da je njegova vlada najbolja hrvatska vlada od početka 90-tih te da se zbog tadašnjih vlada mijenjao Ustav kako bi se poništila privatizacijska pljačka, promptno je reagirao HDZ.

Poručili su da Hrvatska vjerojatno ne bi bila jedina zemlja EU s primarnim deficitom da  se "premijer upravljanjem državom i reformama bavio upola toliko koliko vlastitom samodopadnošću".  

>> Milanović: Prosvjednici neka idu pred HDZ. Ne, bolje da ne idu pred stranke

Ključne riječi

Komentara 65

ZL
zlochica
17:41 25.04.2015.

Istina, Milanovic se nije nicim bavio sto je vazno jedino uvredama i glupostima....sto pokazuju rezultati....zasto mu nitko ne kaze da su njegove izjave i zaključci sramotni.....ne sramoti se vise Milanovicu, zar ti nije dosta????!!!!!

ZO
ZoranKubura
18:36 25.04.2015.

Jel me netko trazio?

DR
drugPlenky
17:40 25.04.2015.

Zoka Kubura je puko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije