Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.04.2014. u 14:00

Bilo bi bolje da je novinarka Suzana Balen ranije ozbiljno porazgovarala s osobljem i pacijentima pakračke bolnice, pa nam ispričala svoju istinu

Kao što je obećao za Božić, ministar zdravlja Rajko Ostojić obišao je za Uskrsni ponedjeljak pakračku bolnicu, a HTV-a ga je prigodno ugostio u Dnevniku pružajući mu priliku da brani reformski potez spajanja pakračke s požeškom bolnicom. No, po običaju, najprije nam je serviran prilog s terena. Ne kažem da se dopisnica Suzana Balen nije naradila. Osim samog ministra koji je bio lak plijen, trebalo je pohvatati hrpu ljudi: majku s bolesnim djetetom, nezadovoljnu doktoricu, zdvojnog predsjednika radničkog vrijeća, ali i neizbježne stranačke likove – zastupnika SDP-a Zdravka Ronka koji je mrmljao o "Hušku koji i dalje huška" te samog Davora Huška, pakračkog gradonačelnika iz redova HDZ-a.

I tako je svaki od Suzaninih sugovornika ispričao svoju istinu, a gledatelju je ostalo da si izabere jednu, ili si misli svoje. Baš kao i prije priloga. Potom je ministar, u razgovoru sa Sanjom Mikleušević Pavić, rekao što je imao za reći, ali nevolja je u tome što da mu je i suho zlato ispadalo iz usta, teško da bi itko pritrčao uhvatiti koji grumen, jer u ovoj zemlji više nitko ne vjeruje da se išta dobro može događati u hrvatskim bolnicama. Kao i šire. Bilo bi bolje da je Suzana Balen, umjesto što je lomila noge gurajući sugovornicima krušku pod njušku, ranije ozbiljno porazgovarala s osobljem i pacijentima bolnice, ili se i osobno, možda kao tobožnji pacijent, uvjerila u to kakva je usluga, pa nam ispričala svoju istinu. Što god mislile tv strukture koje bi možda štedjele baš na terenu, informacije (ili kako bi rekao ministar, "činjenice, a ne politika i politikanstvo") nalaze se baš tamo.

PLUS

Dr. Oz je američki show pa je ugostio Charlieja Sheena, smiješnog kao u serijama, ali je i doktor pa ga je natjerao da čuje i ono što ne želi znati... Kakav intervju!

MINUS

Saznali smo u svakim vijestima svake TV-kuće koliko je gostiju na Kvarneru, u Splitu... koliko je auta prošlo autocestama... Ni ove godine nećemo se spasiti!

Komentara 4

KA
kafka
14:12 22.04.2014.

Zanimljivo je kako je kod nas uobićajeno da se u politici vrte ljudu velike nevjerodostojnosti, muljatori, ljudi slabog morala, .... . Zanimljivo?!

BU
bubimima
17:01 22.04.2014.

"....Ni ove godine nećemo se spasiti!" I to od sada pa sve do kasne jeseni. Da li su to uopće nove vijesti ili vrte snimke od prošlih godina?

Avatar deziderij
deziderij
17:15 22.04.2014.

Nesposobni šalabajzer šuplje retorike i veliki promašaj na HR sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije