Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šire posao

Croatia Airlines otvorila liniju Zagreb – Lisabon

croatia airlines
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
24.05.2016.
u 06:30

S četiri nove ovoljetne linije – Prag, Milano, Sankt Peterburg i Lisabon – u CA planiraju rast broja putnika u 2016. godini za 6,5 posto

Croatia Airlines jučer je započela s letovima na redovnoj liniji Zagreb – Lisabon. Nacionalna aviokompanija time je prvi put u svojoj povijesti uključila u svoju mrežu letova portugalski glavni grad.

U ljetnom redu letenja CA će Zagreb i Lisabon povezivati tri puta tjedno. Predsjednik uprave CA Krešimir Kučko kazao je da s obzirom na veliki interes putnika, u kompaniji razmišljaju da liniju za Lisabon održe i zimi. S četiri nove ovoljetne linije – Prag, Milano, Sankt Peterburg i Lisabon – u CA planiraju rast broja putnika u 2016. za 6,5 %, čime bi prvi put premašili brojku od dva milijuna putnika u jednoj godini.

>> Croatia Airlines uvodi letove za Lisabon, Prag, Milano i Sankt Peterburg

>> Treću godinu zaredom Croatia Airlines posluje s dobiti

Komentara 4

DU
Deleted user
07:35 24.05.2016.

Jesenti milu bigulicu, to ti je to. CA širi poslovanje i zarađuje te ju zato treba što prije prodati, i to ni više ni manje nego Turcima, jer oni su puka sirotinja pa im je potreban svaki euro, a mi se kupamo u lovi pa je red da im pomognemo. Nema većih humanista nego što mi mi.

MN
mate.no
08:34 24.05.2016.

Zagreb-Oslo!

TE
Teofanovic
13:23 24.05.2016.

Airsrbija leti od sledeceg mjeseca za Ameriku znaci mi iz Zagreba moramo za Beograd pa za Ameriku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije