Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
češljanje knjiga

Ćorić: Ruža Tomašić, mora objasniti na što se trošio stranački novac

Ruža Tomašić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.11.2014.
u 14:00

– U 2013. potrošeno je 198.000 kuna, a nema računa. U ovoj godini 400.000 – kaže Pero Ćorić

Vijest da će njihova donedavna predsjednica Ruža Tomašić postati predsjednica Hrvatske konzervativne stranke u HSP dr. Ante Starčević nije primljena sa prevelikim iznenađenjem.

– Više od godinu dana znamo da se tako nešto sprema. Prema našim informacijama to se trebalo dogoditi krajem godine, ali malo su požurili – kaže Pero Ćorić, glavni tajnik HSP dr. Ante Starčević. Ističe da stranačke financijske knjige pregledavaju i stručnjaci neovisne revizorske kuće koji su već podnijeli kaznene prijave protiv NN osoba za nezakonito i netransparentno trošenje stranačkog novca.

– Iako su tek na početku, već su uočili ozbiljne nepravilnosti. Samo u 2013. 198.000 kuna stranačkih sredstava je utrošeno a da nema potrebnih računa. U 2014. imamo oko 400.000 kuna koji su pravdani nekim parkinzima, putovanjima, prženim lignjama... Ruža Tomašić i Denis Bevanda bili su potpisnici računa i očekujem da nam objasne kako je i gdje utrošen tolik novac – ističe Ćorić. Iz HSP-a AS ističu da ostaju uz HDZ te da čvrsto podupiru Kolindu Grabar Kitarović u predsjedničkoj utrci.

>> R. Tomašić na čelo Hrvatske konzervativne stranke?

>> Ruža Tomašić: Ja sam Karamarku predložila Kolindu za predsjednicu

Komentara 44

RB
Rade Budic
14:35 24.11.2014.

Coricu pare su potrosene na Bevandu ako je nonstop konzumiras a znas sam da riba treba da pliva a Nasa Ruza voli Somove a Somovi vole Bevandu .Rijesen rebus .

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
16:32 24.11.2014.

Nema večih lopova od domoljuba, oni tako jako vole svoju domovinu da obavezno moraju opljačkati

DU
Deleted user
17:16 24.11.2014.

Uvjeren sam da je uvazeni i nadasve posteni i prvenstveno vjerni Coric pootvarao barem dvadesetak profila i sam se sebi svida. Krivotvorenje i klevetanje je kaznjivo djelo. Ocito je da se stranka toliko osipala da ce svi clanovi ctati pod jedan kisobran i moci ce svi zajedno jednog vola uhvatiti za rogove. Koliko se sjecam neki clanovi(ce) su upravo njega spominjali u slicnim radnjama za koje on sad optuzuje Ruzu. Svjestan je da ni u vlastitoj kuci nece svi glasovati za njega. Za Ruzu se uopce ne bojim da ce vrlo lako opravdati svaku kunu koju je iz bilo kojih razloga potrosila. Mijate srami se iako znamo da ti za sram ne poznajes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije