Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena primopredaja

Ćorić preuzeo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava

tomislav ćorić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2016.
u 16:59

Iz Ministarstvu navode kako je prilikom primopredaje ministar Ćorić zahvalio svojoj prethodnici Šikić na postignutim rezultatima i realiziranim projektima

U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava u četvrtak je obavljena službena primopredaja dužnosti između razriješene ministrice Nade Šikić i novoimenovanog ministra Tomislava Ćorića, priopćilo je to ministarstvo. Iz Ministarstvu navode kako je prilikom primopredaje, koja je protekla u ugodnoj atmosferi, ministar Ćorić zahvalio svojoj prethodnici Šikić na postignutim rezultatima i realiziranim projektima.

 "Prvi radni dan ministar je proveo na radnim sastancima s dužnosnicima i načelnicima u ministarstvu rada i mirovinskoga sustava. Ministar je dobio prve najvažnije informacije o dosadašnjim aktivnostima i projektima ministarstva, kao i onima koji su u tijeku, ali i o trenutnim problemima u svim segmentima poslovanja ministarstva", stoji u priopćenju.

 "Naslijedio sam puno započetih projekata koje ću sigurno uspješno dovršiti ali i brojnih izazova. Pred nama je dinamično razdoblje", poručio je tom prigodom ministar Ćorić.

 U sljedećim danima, ministar će održati sastanke sa predstavnicima javnih institucija koje su u nadležnosti ministarstva, zbog završetka započetih i pripreme novih projekata.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:15 20.10.2016.

A tko je taj gospodin? Što je do sada učinio odnosno čime se iskazao da je zaslužio povjerenje i ovu funkciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije