Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporno prebivalište

Članovi predsjedništva SDP-a traže pokretanje postupka izglasavanja nepovjerenja Crnoji

Rajko Ostojić
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
26.01.2016.
u 22:40

Nešto ranije predsjednik SDP-a Zoran Milanović i član predsjedništva Ranko Ostojić najavili su kako će sutra održati konferenciju za medije zbog zabrinjavajućih događanja koja potiču govor mržnje te zbog aktualnog slučaja HDZ-ova ministra branitelja

Članovi predsjedništva SDP-a Rajko Ostojić i Davor Bernardić zatražili su večeras sazivanje kluba zastupnika SDP-a za sutra sa zahtjevom da se pokrene postupak izglasavanja nepovjerenja ministru branitelja Miji Crnoji

Inače, takav postupak može zatražiti 1/5 zastupnika odnosno 31 zastupnik, što SDP ima. Kako doznajemo za inicijativu imaju i potporu Zlatka Komadine.

Kandidat za novog predsjednika SDP-a na svom Facebook profilu kritizirao je novu Vladu za koju smatra da potiče govor mržnje.

- Na žalost, HDZ je pustio duha iz boce. Nedopustivo je da govor mržnje bude povod i tema bilo kakvim javnim raspravama, a kamoli prosvjedima.Odgovornost je svake vlasti graditi tolerantno društvo. Govor mržnje samo dijeli hrvatsko društvo umjesto da gradimo demokratsku i tolerantnu Hrvatsku. Morali su voditi računa o tome i kod izbora ministara!- napisao je Komadina.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i član predsjedništva Ranko Ostojić večeras su najavili kako će sutra održati konferenciju za medije. Kako stoji u najavi, razlog za tiskovnu konferenciju su zabrinjavajuća događanja koja potiču govor mržnje u Hrvatskoj te aktualni slučaj HDZ-ova ministra branitelja. 

Na žalost, HDZ je pustio duha iz boce. Nedopustivo je da govor mržnje bude povod i tema bilo kakvim javnim raspravama, a...

Posted by Zlatko Komadina on 26. siječnja 2016

>>Crnoja: Želim ondje izgraditi kuću, zato sam prijavljen na toj adresi. Spreman sam podmiriti dug od 2013.

>>Mijo Crnoja dobio zemljište kao branitelj, no u tri godine nije sagradio kuću

Komentara 68

Avatar kravata
kravata
20:53 26.01.2016.

Ajde ajde niste smjenili pusicku koja je rekla da je drzava hrvstska agresor cije je bila ministrica vanjskih pislova ???

Avatar traktoraš
traktoraš
21:15 26.01.2016.

komunisti da se niste malo zaigrali , izgleda da još niste priznali poraz, ali ne igrajte se vatrom jer bi se mogli opeči.

TT
tTony
21:20 26.01.2016.

Mentalni komunisti imaju jedan cilj srusit vladu ako im uspije srusit Cronju sutra ce nastavit dalje ovo je opasno ne sano za vladu vec za sve drzavne i nacionalne interese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije