Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene goriva

Autoplin jeftiniji 33 lipe, benzin poskupio

gorivo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.03.2015.
u 10:23

Prema podacima portala Cijenegoriva.info, cijenu dizela snizili su Crodux, Lukoil i Petrol, dok Ina i Tifon nisu

Cijene naftnih derivata od jutros su drugačije - najveći pad cijene imao je autoplin jer je litra jeftinija 33 lipe i trenutno stoji 4,19 kuna. Vlasnici benzinskih vozila litru goriva plaćat će pet lipa skuplje - 9,65 kuna,  dok su vozači vozila na dizel u zlatnoj sredini - cijena litre pala je za lipu.

Prema podacima portala Cijenegoriva.info, cijenu su snizili Crodux, Lukoil i Petrol, dok Ina i Tifon nisu pa se ova vrsta goriva kod najvećeg broja benzinskih postaja prodaje u rasponu od 8,76 do 8,78 kuna.

>> Drugi tjedan zaredom padaju cijene goriva, autoplin drastično jeftiniji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije