Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VII. gimnazija

Četiri kandidata za nasljednika Ljilje Vokić

Ljilja Vokić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
16.06.2015.
u 08:00

Sve pristigle pravovaljane prijave poslali su profesori Sedme gimnazije, jedina vanjska je nevažeća

Na natječaj za ravnatelja VII. gimnazije, nakon što 31. kolovoza sadašnja ravnateljica Ljilja Vokić ode u mirovinu, pristiglo je pet prijava. Jedna je bila izvana i za tu je, kako je utvrdio Školski odbor prilikom otvaranja pristiglih prijava, dokumentacija bila nepotpuna. Ostale četiri prijave stigle su od profesora škole.

Prijavile su se profesorica zemljopisa Zdenka Šparavac, profesorica matematike Marija Abdić, profesor povijesti Branko Špoljar i profesorica kemije Ivka Nevistić. Sljedećih dana Nastavničko vijeće, zbor radnika škole i Vijeće roditelja trebaju predložiti svog kandidata, a nakon toga će Školski odbor, u kojem je sedam članova, od kojih tri predstavnika Grada i jedan roditelja, donijeti odluku.

>>Ljilja Vokić: Jedan od najvećih problema je nedostatak autoriteta

>>Ljilja Vokić dobitnica državne nagrade u području prosvjete

Foto: Alcatel

Komentara 3

UM
Umjereni
09:01 16.06.2015.

Ja bih molio Večernji list da nam prenese za sve škole u Hrvatskoj tko se sve prijavio na natječaj za mjesto ravnatelja. Mislim da je ta vijest u ovom trenutku zaista od iznimnog javnog interesa i teško ćemo doživjeti sutrašnji dan ako ne saznamo tko su kandidati za svaku školu. Ili da izdate poseban prilog. Mislim da bi se prodao u dosad neviđenoj nakladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije