Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

Cappelli: Predstoji borba da napunimo svibanj

Ministar turizma Gari Cappelli
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
24.03.2017.
u 06:30

Nasljednik bi trebao biti izabran tijekom iduća dva mjeseca.

Hrvatska je u siječnju i veljači ugostila 13 posto više turista nego lani u ta dva mjeseca, koji su ostvarili čak 15 posto više noćenja. Ukupne brojke nisu velike, gostiju je bilo 390.000, a noćenja nešto više od milijun, ali dobro se uklapaju u odlične ovogodišnje trendove

- Trenutno je buking za Hrvatsku u Europi dvoznamenkasto veći nego lani, odlični će biti i lipanj, te rujan i listopad, sad nam još predstoji napor da privučemo više gostiju u svibnju - kazao je ministar turizma Gari Cappelli na sjednici Sabora Hrvatske turističke zajednice, kojoj je posljednji puta supredsjedavao s direktorom HTZ-a u ostavci Ratomirom Ivičićem. Nasljednik bi trebao biti izabran tijekom iduća dva mjeseca.

>> Ministar Cappelli s predstavnicima TUI-a o investicijama u Hrvatskoj

>> Cappelli: Ove godine u Hrvatskoj otvara se 40-tak novih hotela s četiri ili pet zvjezdica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije